reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie tez dzieci i dorosli imieniny i urodziny, a u tesciow moich tak jak u Twoich, ze tylko dorosli imieniny... a przeciez to dzieci maja wieksza frajde jak jest ich swieto. Bez sensu dla mnie. Jak zaczelam sie spotykac z moim mezem, to od razu wyszukalam mu w kalwndarzu kiedy ma imieniny zeby zaczal obchodzic
Ja swojemu też i już 12lat a on co roku zaskoczony tymi imieninami ;)

reklama
@shaggy poszukaj używanej nowej raczej do 100 PLN nie znajdziesz...

@seremida .Gratuluję egzaminu tzn. zdania go ;)

Ja dziś mam dość młody drze się bo się drze... nic mu nie jest. Nie chce też wisieć na cycku tzn. nie żeby więcej niż zawsze... po prostu się drze od 4:45 rano do teraz z przerwami kiedy śpimy - tak oboje razem dziś 2x padłam z nim na cycku i kiedy ma cycka w 80% się nie drze bo potrafi go wypluwać by się drzeć... mam dość...

Żeby nie było że moja nie płacze, taki właśnie koncert mi urządza, jest najedzona, pampers suchy a pape drze...
IMG_20181010_193129.jpg
IMG_20181010_193142.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_193129.jpg
    IMG_20181010_193129.jpg
    59,4 KB · Wyświetleń: 335
  • IMG_20181010_193142.jpg
    IMG_20181010_193142.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 316
My po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.

Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.

Z pozytywnych wiadomości - zdałam egzamin :D
Najlepsze wiesci zostawiłaś na koniec, suuuper gratuluję

reklama
Do góry