reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej ,dziewczyny my dzisiaj po pierwszym szczepieniu , mała płakała, a ja razem z nią, teraz na spacerku jesteśmy, mała ładnie zasnęła, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze [emoji6]
Biedactwo ale macie już za sobą. Ja to się zastanawiam czy dziś wychodzić na dwór bo jest paskudnie ale nie pada i nie wieje... [emoji848] Mi jest jakoś zimno...

Też musiałabym autem na myjnie pojechać ale to w przyszłym tygodniu bo za tydzień do siostry jadę do Poznania z dziećmi, moje chłopaki będą już za godzinę i 3 dni wolnego przez ten 12 listopada bo od wczoraj oficjalnie wiadomo że jest dniem wolnym.
@kasiaczek89.pl weź odpocznij kobieto.

Odpocznę jak to załatwię i obiad to potem już będę leżeć i pachnieć. I tak do wtorku , w sobotę do teściów na imieniny , w niedziele jakiś obiadek (pewnie mąż zaprosi ), potem obchody , a w pon leniwienie chyba ze pogoda będzie to ruszymy się gdzieś.

Też musiałabym autem na myjnie pojechać ale to w przyszłym tygodniu bo za tydzień do siostry jadę do Poznania z dziećmi, moje chłopaki będą już za godzinę i 3 dni wolnego przez ten 12 listopada bo od wczoraj oficjalnie wiadomo że jest dniem wolnym.
@kasiaczek89.pl weź odpocznij kobieto.

Ja auto myje zazwyczaj na dwa wiadra i pod domem. Ale nie mam siły latac dziś wiec myjnia

Ja auto myje zazwyczaj na dwa wiadra i pod domem. Ale nie mam siły latac dziś wiec myjnia
U nas jest zakaz mycia aut pod domem... I muszę korzystać z myjni, może jak bym miała ogrodzone jakimś płotem gdzie nic nie widać co się na podwórku dzieje to myłabym u siebie a tak nie mam możliwości...

reklama
Do góry