Adell1994
Fanka BB :)
A to ja okolice WałbrzychaJa okolice Karpacza, Szklarskiej Poręby i Jeleniej Góry wszystko wokół komina wiem że do Zielonej Góry jest kawałek ale już bliżej niż wasza Warszawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to ja okolice WałbrzychaJa okolice Karpacza, Szklarskiej Poręby i Jeleniej Góry wszystko wokół komina wiem że do Zielonej Góry jest kawałek ale już bliżej niż wasza Warszawa
Wkoncu! Oby teraz było lepiej, jak smakuje kawa bez dziecka na rękach?Ile jeszcze trzeba sie nauczyc obslugi tego malego czlowieka!alson nakarmiony na raczkach zaczyna marudzic, tak nie, z kocykiem nie, na ramieniu nie, smoczek nie, beczy i beczy, mysle sobie zaraz nie wytrzymam, musze zrobic sobie kawy jak on tak zaczyna gwiazdorzyc, bo pewnie troche to potrwa. Odlozylam go na lozko, mowie do niego blagam, zaczekaj chwile, a tu automatycznie cisza i usmiech [emoji1] nie chcial byc po prostu u mame na raczkach, znudzilo mu się!
A ja New Kids On The Block [emoji12]
Mnie też , mnie teżTam tez mam rodzinena wiosnę wszystkie Was odwiedzę
![]()
Do Wałbrzycha też w sumie mam blisko jeździłam tam do ZUS a nawet mogłam rodzic ale wybrałam lekarza z JeleniejA to ja okolice WałbrzychaA Karpacz i Szklarską uwielbiam , nawet byliśmy w maju na urlopie
![]()
No chciał się porządnie rozprostowaćChcial sobie pomachac przeszczepkami troche [emoji1]
Zobacz załącznik 915137
Apfff [emoji12]Bo Ty lekko inne pokolenie![]()
Proszę jaki kawaler!!!Tak. Jeśli brałaś hormony w ciąży, to mogły zaburzyć wyniki.
Proszę o owacje na stojąco - udało mi się podać dziecku 2,5 ml niedobrego syropu! I nasz pierwszy spacer w czapceZobacz załącznik 915131Zobacz załącznik 915132
Mnie też , mnie też![]()
Z Karpacza już nie daleko![]()
Jedzonko w twoim wydaniu kojarzy mi się z dużą ilością oraz z przepisom którego można odgapic wiec pisz co gotujesz
PS do tej pory pamiętam jak byłyśmy w ciąży i pisałaś co jednego dnia zjadlasdo tej pory te ilości mi siedzą w głowie
![]()