zanka200389
Fanka BB :)
Dziewczyny życzę i ja z wątku sierpniowe mamy 2018 wszystkiego dobrego w tym wspaniałym momencie... Dbajcie o sobie i maluszki...Powodzenia i wspierajcie się nawzajem[emoji11][emoji11]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki za rewelacyjne wyniki !Witam się nieśmiało
Testy wychodzily niewyraźnie więc zrobiłam bete w czwartek. Bete nie za wysoka, ale jest. Trochę się martwię, bo plamilam w terminie miesiączki.
Dzisiaj powtarzam bete i odbieram wyniki progesteronu.
To moja 4 ciąża, ale po domu biega tylko 6 letni Synek
Mam nadzieję, ze uda mi się z Wami wytrwać do końca![]()
No to tylko się cieszyć trzymam kciuki za wizytePowodzenia.
Ja mam dwuch synów,to moja trzecia ciąża,wyczekiwana
Lekarz umówiony na 15 grudnia ok 6tc. Tak na bezpiecznie aby było wszystko widać
Jestem spokojna i przeszczęśliwa![]()
Będzie dobrze kochana. PowodzeniaDołączam się i ja [emoji7] jestem po poronieniu w kwietniu. Mam synka lat prawie 2 [emoji8] to moja 3 ciąża, oby tym razem wszystko było dobrze [emoji846]
Gratulacje!!Hej.
Niektóre mamy ( tak jak ja) już wiedzą...niektóre się domyslają a jeszcze inne bardzo by chciały.
Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na sierpień 2019![]()
Gratulacje!!Witam! Nieśmiało dołaczam się i ja. W piątek zrobiłam test i wyszly 2 kreseczki. Do lekarza umowiłam sie na grudzień żeby na usg było już cos widać. Gratulacje dla wszystkich sierpniowych mam
.
Powodzenie z jutrzejszym testem. Chwal się jak tylko zobaczysz kreseczki.Witajcie. Czekałam na ten wątek juz 2 tygodnie [emoji6] jutro termin miesiączki ale czuje że nie będzie jej. Strasznie bola mnie piersi. Mam wrażenie że są pełniejsze. Dzisiaj test pokazał cień cienia. Jutro po pracy kupie następny i będę dalej testować. Aaa i to będzie moja 3 ciaza. W domu mam już 2 wspaniałe córeczki [emoji7][emoji7]
Dam znać co wyszlo [emoji6] chcialabym synka ale co ma być to będzie. Najważniejsze by poród był ok i wszystko z dzidzia tez bo różne rzeczy juz mnie spotykały...Powodzenie z jutrzejszym testem. Chwal się jak tylko zobaczysz kreseczki.
Gratuluję dziewczynek. Liczysz tym razem na odmianę w postaci synka?![]()