reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanie:p od dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?

reklama
dziewczyny a ja mam takie niesmaczne pytanie:p od dwóch dni czuje taki intensywny zapach moczu.....nawet jak wychodze z kapieli to za chwile czuje od siebie taki brzydki zapach stamtad....;/ tez takie cos zauwazyłyscie czy ze mna moze cos sie dzieje?

Wygląda mi to na infekcje... Może użyj Tamtum Rosa albo masc clotrimazol ?

A na inne zapachy tez jesteś taka wrażliwa? Ja wszystko czuje 10 razy bardziej niż przed ciążą :) teraz jak mąż wraca z pracy to juz wie ze od razu musi umyć nogi i zmienić skarpetki xd hehe

Mój brzuchol :) 12+2 ale wg usg 12+6
20181130_073613.jpeg

Załączniki

• 20181130_073613.jpeg
    20181130_073613.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 338
A na inne zapachy tez jesteś taka wrażliwa? Ja wszystko czuje 10 razy bardziej niż przed ciążą :) teraz jak mąż wraca z pracy to juz wie ze od razu musi umyć nogi i zmienić skarpetki xd hehe
taaak mega.....zwlaszcza na zapach poranny z buzi...co do skarpetek nawet moj synek zmienia po przyjsiu z zerowki bo czuje ze smierdza mi

To maluśki jest:) i Ty tez drobna jesteś:)))))))
Chyba kilogramy masz na minusie?
Cześć z rana wszystkim:), u Nas pieknie i mroźno, ale dzień jest fajny. Mam nadzieje, ze uda mi się po mojej pracy wyskoczyć z młodym na spacerek:)

IMG_5121.JPG

U mnie 13+2, :)

Załączniki

• IMG_5121.JPG
    IMG_5121.JPG
    246,5 KB · Wyświetleń: 317
reklama
Do góry