Jivka
Moderator
@Kati 5805 witamy i życzę szybkich dwóch kreseczek! Coraz więcej nas się robi, jak fajnie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj! Przykro mi z powodu waszej straty. Życzę aby udało się Wam jak najszybciej!Witam
Chyba do was dołączę do starań jeśli nie uda się w grudniu. Jestem po pierwszej stracie i to pierwsze dzieciątko
Cześć!Hej, mam 33 lata i właśnie rozpoczynamy starania o pierwszego maluszka życzę wszystkich 2 kreseczek
Gratuluję rzucenia palenia!Ciężko mi jest powiedzieć konkretnie kiedy dostanę bo w każdym cyklu jest inaczej...., dodam że rzuciłam palenie rok temu właśnie ze względu na dzidzię
Ja wczoraj byłam na wizycie u gina. Według USG wszystko okej, ładny pęcherzyk mi rośnie w prawym jajniku. Wyniki cytologii oczywiście dopiero za 3 tygodnie. Rozmawiałam z lekarzem o ewentualnej ciąży. Z jednej strony zalecił monitoring i starania z lewego jajnika w zwiazku z tym, że w prawym była pozamaciczna.... z drugiej strony ta ciąża była maleńka ledwo zauważalna i nie powinno to stanowic zagrożenia, no i daje to połowę mniej owulacji i starania co dwa miesiace lub nawet rzadziej. Decyzja nalezy do mnie i raczej będę sie starała z obu jajników. Co ma być to będzie.
Super czyli możesz się staraćJa wczoraj byłam na wizycie u gina. Według USG wszystko okej, ładny pęcherzyk mi rośnie w prawym jajniku. Wyniki cytologii oczywiście dopiero za 3 tygodnie. Rozmawiałam z lekarzem o ewentualnej ciąży. Z jednej strony zalecił monitoring i starania z lewego jajnika w zwiazku z tym, że w prawym była pozamaciczna.... z drugiej strony ta ciąża była maleńka ledwo zauważalna i nie powinno to stanowic zagrożenia, no i daje to połowę mniej owulacji i starania co dwa miesiace lub nawet rzadziej. Decyzja nalezy do mnie i raczej będę sie starała z obu jajników. Co ma być to będzie.