reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

U mnie syn 6 lat i tez baaaardzo chcialam mniejsza różnicę ale cóż nie udalo sie. będzie pięknie i z taką różnicą.. mi sie marzy córeczka. Moje marzenie❤

reklama
Ja wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...

Koniec pracy można odpoczywać [emoji6]

Ja bym chciała mieć zwykłą krew. A przeważnie dochodzą jeszcze skrzepy ( przepraszam, że tak dosadnie) i ciągnie się po 5- 6 dni . Teraz mam jeszcze plamienia po @

Witaj! Jasne po to tu jesteśmy, żeby się wspierać

Witaj ! Obyś nie musiała długo czekać na swoje szczęście! I fajnie by było jakby się udało z synkiem [emoji846]
Kochana ja też mam skrzepy paskudne i tak, krew leci mi 4-5 dni a jeszcze później przez 3 dni plamię.

Mi obojętne co będzie oby zdrowe było....pierwsze chciałabym chłopczyka ale z owu ciężko będzie...czas pokaże☺

Ja wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...
To jest dopiero roznica:-) :) będzie z ciebie dumna siostra za paręnaście lat:)
@Betii35 to my chyba bardzo podobnie. Syn 5 lat i tez marzy mi sie córeczka! Będziemy walczyc o róż. Chyba też w podobnym wieku jestesmy... ;)
WALCZYMY:happy2: Musi nam sie udać. I sie uda..

reklama
Do góry