Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i jest dla Ciebie bardziej jak siostra czy jak córka? Jak się dogaduje z Twoimi dziećmi?Ja wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...
Kochana ja też mam skrzepy paskudne i tak, krew leci mi 4-5 dni a jeszcze później przez 3 dni plamię.Koniec pracy można odpoczywać [emoji6]
Ja bym chciała mieć zwykłą krew. A przeważnie dochodzą jeszcze skrzepy ( przepraszam, że tak dosadnie) i ciągnie się po 5- 6 dni . Teraz mam jeszcze plamienia po @
Witaj! Jasne po to tu jesteśmy, żeby się wspierać
Witaj ! Obyś nie musiała długo czekać na swoje szczęście! I fajnie by było jakby się udało z synkiem [emoji846]
i jest dla Ciebie bardziej jak siostra czy jak córka? Jak się dogaduje z Twoimi dziećmi?
Wesoło musi być i w sumie masz kogoś na kim mozesz polegać.Rosną razem wychowują się razem ... kiedyś była jak córka , teraz jak siostra [emoji173]️
To jest dopiero roznicaJa wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...
WALCZYMY@Betii35 to my chyba bardzo podobnie. Syn 5 lat i tez marzy mi sie córeczka! Będziemy walczyc o róż. Chyba też w podobnym wieku jestesmy...![]()