paulina1994
Fanka BB :)
Myślę, że nie będzie miał żadnych obiekcjiTydzień 6. Chyba tak zrobię, w sumie przecież mam prawo do zmiany lekarza i nie powinien mieć nic do tego [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę, że nie będzie miał żadnych obiekcjiTydzień 6. Chyba tak zrobię, w sumie przecież mam prawo do zmiany lekarza i nie powinien mieć nic do tego [emoji4]
Ja bym tak chciała (z tymi spacerami), ale to od dziś? Aura u mnie nie sprzyja, deszcz pada. [emoji39]My imprezowalismy do 2 w nocy. O 23 wyszlismy na spacer w miasto podziwiac fajerwerki, potem odwiedzilismy jednych i drugich rodzicow.
Dziewczyny zycze Wam wpanialego tego roku oraz aby kazda z Was miala ekspresowy porod w sierpniu
Jakies postanowienia noworoczne? Ja chcialabym spacerowac codziennie, minimum pol godziny do dnia porodu. Wierze, ze mi sie to uda. Moze ktoras z Was jest chetna podjac wyzwanie?
Od kilku dni boli mnie miednica, a na posladkach mam wrazenie jakbym miala zakwasy. Tez tak macie?
Tydzień 6. Chyba tak zrobię, w sumie przecież mam prawo do zmiany lekarza i nie powinien mieć nic do tego [emoji4]
Kiedy masz ferie ?Ja bym tak chciała (z tymi spacerami), ale to od dziś? Aura u mnie nie sprzyja, deszcz pada. [emoji39]
Do ferii będę jeszcze pracować, więc jak pójdę na zwolnienie to już na pewno. [emoji57]
My imprezowalismy do 2 w nocy. O 23 wyszlismy na spacer w miasto podziwiac fajerwerki, potem odwiedzilismy jednych i drugich rodzicow.
Dziewczyny zycze Wam wpanialego tego roku oraz aby kazda z Was miala ekspresowy porod w sierpniu
Jakies postanowienia noworoczne? Ja chcialabym spacerowac codziennie, minimum pol godziny do dnia porodu. Wierze, ze mi sie to uda. Moze ktoras z Was jest chetna podjac wyzwanie?
Od kilku dni boli mnie miednica, a na posladkach mam wrazenie jakbym miala zakwasy. Tez tak macie?
Już od 14 stycznia [emoji3526]Kiedy masz ferie ?![]()
O ja też tak powinnam. Niestety u mnie z piciem kiepsko, piję zdecydowanie za mało.Super postanowienie.
Ja bym chciała dziennie wypijać 1 butelkę wody (1,5l) i zwiększać do min. 2L dziennie.
AaaJuż od 14 stycznia [emoji3526]
Będzie dobrze, zobaczysz.Aaafajnie masz
ja to nawet nie wiem jeszcze czy o L4 mogę myśleć eh...
Chciałabym już czwartekbardzo się boje, ale chcę już mieć tą wizytę za sobą
![]()
Przyłączam się do wyzwania spacerowego. Kto jeszcze jest z nami?Ja bym tak chciała (z tymi spacerami), ale to od dziś? Aura u mnie nie sprzyja, deszcz pada. [emoji39]
Do ferii będę jeszcze pracować, więc jak pójdę na zwolnienie to już na pewno. [emoji57]