reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Teraz jeszcze ta pogoda nie ułatwia sprawy... Szybko się ciemno robi... Na mnie też to działa depresyjnie...do tego stres w pracy...
Ja już nie mam pomysłu co robić.
Fakt latem jakoś jest inaczej , jest co robić a ja dodatkowo mieszkam nad jeziorem. Mam psa i można chodzić na spacery , ale z drugiej strony niedługo IUI i nie chcę się przeziębić bo właśnie skończyłam antybiotyk. Mąż gamoń otworzył w nocy okno niby na moment i usną [emoji58]. Jemu nic a ja chora .
Dlatego staram się być w super formie , psychicznej też. Boję się jednak że jak się nie uda znowu będzie rozpacz. To moja 1 IUI a właściwie to AID wcześniej robiliśmy iv
ale nie wyszło. Teraz z mężem jest tak źle że aż wcale. Zdecydowaliśmy się na dawcę. Strasznie wszystko teraz przeżywam i boję się czekania na wynik. Tym razem chcę być przygotowana na maxa pod każdym względem

reklama
Ja już nie mam pomysłu co robić.
Fakt latem jakoś jest inaczej , jest co robić a ja dodatkowo mieszkam nad jeziorem. Mam psa i można chodzić na spacery , ale z drugiej strony niedługo IUI i nie chcę się przeziębić bo właśnie skończyłam antybiotyk. Mąż gamoń otworzył w nocy okno niby na moment i usną [emoji58]. Jemu nic a ja chora .
Dlatego staram się być w super formie , psychicznej też. Boję się jednak że jak się nie uda znowu będzie rozpacz. To moja 1 IUI a właściwie to AID wcześniej robiliśmy iv
ale nie wyszło. Teraz z mężem jest tak źle że aż wcale. Zdecydowaliśmy się na dawcę. Strasznie wszystko teraz przeżywam i boję się czekania na wynik. Tym razem chcę być przygotowana na maxa pod każdym względem
Kochana pamiętaj że jesteśmy tutaj wszystkie z Tobą. Nie potrafię sobie wyobrazić, co czujesz. Ja tu sobie zawracam głowę pierdolami, a Ty pewnie stres przezywasz okropny. Jestem dobrej myśli i mocno trzymam kciuki, że się uda. Co lubisz robisz w wolnym czasie?

Do góry