Niutka43
Fanka BB :)
Ja też tylko kobietaPewnie masz rację. Dużo znajomych mi mówiło, że facet gin jest lepszy. Ale ja jakoś nie potrafię się przelamac. Mam swojego gina kobietę i jest ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tylko kobietaPewnie masz rację. Dużo znajomych mi mówiło, że facet gin jest lepszy. Ale ja jakoś nie potrafię się przelamac. Mam swojego gina kobietę i jest ok.
Negatywny, to blade musi być co najmniej takie jak testowe albo mocniejszeNo jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Muszą być dwie tego samego odcienia albo testowa mocniejsza. Pokażę ci mój test owulacyjny pozytywny.No jakiś tam cień cienia jest ale instrukcja mówi że traktować jak negatywny, może koło 16 będą dwie, jak nie to i tak działamy dziś, chyba że lepiej odczekać bo już trzy dni pod rząd i może plemniki za słabe...
Taki o bladzioch owulacyjny
Aaa nie wiedziałam nawet że są różne rodzaje [emoji4][emoji4]Zgadzam się w 100%. Tylko faceci gin [emoji4]
Pewnie masz rację. Dużo znajomych mi mówiło, że facet gin jest lepszy. Ale ja jakoś nie potrafię się przelamac. Mam swojego gina kobietę i jest ok.
Ja mam jedno niemiłe doświadczenie z kobietą ginem. W szpitalu przed zabiegiem badala mnie kobieta i co.... Nie zareagowała na to, że mówiłam że jest mi słabo i że zaraz zemdleje.... Twierdziła że przesadzam i doszło do tego że padłam jej przed fotelem...
Dokładnie. Facet ma lepsze podejcie do kobiety. Tak jakby miał zakodowane że musi być delikatny itp. A baba gin to jak weterynarz przy krowie i to z łachą. BleeeJa też mam wrażenie że facet gin jest uważniejszy .Bardziej słucha i są bardziej delikatni. Jak babka mi robiła cytologie to tak jakby z nerwem i bolało
Mojej byś dałaDokładnie. Facet ma lepsze podejcie do kobiety. Tak jakby miał zakodowane że musi być delikatny itp. A baba gin to jak weterynarz przy krowie i to z łachą. Bleee
Nie dałabym sobie pogrzebać hahaha