Kati 5805
Fanka BB :)
Normalka, ja też tak mamZanim wyszłam to co chwilę wc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalka, ja też tak mamZanim wyszłam to co chwilę wc.
Ja w następnym cyklu chyba codziennie bede robić [emoji23]Normalka, ja też tak mamkurczę zastanawiam się nad testami owu w tym cyklu czy nie kupić
Jeszcze bez testów spróbuję narazie reguralny sex zostajeJa w następnym cyklu chyba codziennie bede robić [emoji23]
Ja czekam na @. Liczę że nie przyjdzieJeszcze bez testów spróbuję narazie reguralny sex zostaje
Oby tak było trzymam kciukiJa czekam na @. Liczę że nie przyjdzie
Nie polecamJa w następnym cyklu chyba codziennie bede robić [emoji23]
Ja nie wiem, czasami badam u siebie ale jaka ona jest to nigdy nie wiemKochane powiedzcie mi jak jest z tą szyjka? Jaka powinna być przed okresem? Sprawdzałam pod prysznicem swoją i nawet jej dotknąć nie potrafiłam bo była tak wysoko i jak już dotknelam to była twarda. Strasznie ciemna jestem pod tym względem :/
No właśnie i chyba jednak nie kupię bo będę się stresować gorzejNie polecamfrustracja i tylko więcej zmartwień i samonakręcania się
![]()
Ja właśnie nigdy nie badałam. Więc takie macanie to teraz mi nic nie daJa nie wiem, czasami badam u siebie ale jaka ona jest to nigdy nie wiem