Takaja123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Starania rzecz jasna. Czekam na @
Powinna już być.. boję się że jednak się nie reguluje..@Niepatrzwstecz kiedy spodziewasz się @? Ja też czekam powinna przyjść 23, a zobaczymy czy przyjdzie. Trzymam kciuki za Ciebiemyślę, że ten nowy rok przyniesie nam lepsze jutro
![]()
Test robiłam kilka dni temu. Negatyw.@Niepatrzwstecz a testowalas? Po poronieniu @ u mnie pojawia się zawsze po terminie ale wiem, że Ty chyba miałaś wywoływana.
@Niepatrzwstecz kiedy spodziewasz się @? Ja też czekam powinna przyjść 23, a zobaczymy czy przyjdzie. Trzymam kciuki za Ciebiemyślę, że ten nowy rok przyniesie nam lepsze jutro
![]()
Trzymam kciuki co by nie przyszła [emoji110][emoji110][emoji110]Starania rzecz jasna. Czekam na @
Swoje wesele będziecie mieć?@gigi_ teraz zima i u nas pięknie jestwydatki, brak czasu, między czasie wesele i wszystko na raz się nałożyło u nas. My lubimy spontaniczne wyjazdy więc jak będziemy mieli czas to gdzieś wyruszymy.
![]()