reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2019

reklama
@Topika a wiec opisze wizyte, badanie ginekologiczne ok, szyjka wysoko, zamknieta, podczas usg ukazal sie maly czlowiek, mowie ooo jak urosl i nagle mnie tknelo, bo przeciez przezylam ciaze z synkiem i wiem ze powinno byc widac pykajace serce (lekarz ma starszy sprzet i nie moze puscic dzwieku bijacego serce) i mowie do lekarz: pani doktorze nie widze serca, nie widzeeeeeeee, on odparl,ze tez nie widzi, zmierzyl plod, wielkoscia super, serce musialo stanac kilka dni temu...moze dzis, moze wczoraj

@Topika a wiec opisze wizyte, badanie ginekologiczne ok, szyjka wysoko, zamknieta, podczas usg ukazal sie maly czlowiek, mowie ooo jak urosl i nagle mnie tknelo, bo przeciez przezylam ciaze z synkiem i wiem ze powinno byc widac pykajace serce (lekarz ma starszy sprzet i nie moze puscic dzwieku bijacego serce) i mowie do lekarz: pani doktorze nie widze serca, nie widzeeeeeeee, on odparl,ze tez nie widzi, zmierzyl plod, wielkoscia super, serce musialo stanac kilka dni temu...moze dzis, moze wczoraj
:(

@paulina1994 ja robiłam dzisiaj, w środę mam odberac bo grupę trzeba osobiście.
Robiłam grupę, HCV, HIV, toxo, vdrl, resztę miałam od rodzinnej - glukoza, mocz, morfo, tsh i wyszło 162zl w diagnostyce, więc nie jest źle.
I też mam wizytę w piątek więc chciałam jak najszybciej zrobić żeby było.
Czyli jest szansa że jak pojadę jutro to odbiorę do piątku :) ciekawe ile ja zapłacę ja nie dostanę nawet od rodzinnego morfologi marzenie chyba haha

Moja waga stoi w miejscu, ale brzuszek już delikatnie wychodzi. Na razie jednak nie widać przez ubrania.
Ja nie wiem jak z wagą bo mój mąż ma trochę fisia na tym punkcie żebym czasami nie schudła i jak mieszkaliśmy u teściów to ważył mnie co tydzień jak takiego knurka na ubój hahaha więc u siebie wagi nie mam ;p ale brzuszek mam już zaokrąglony jak ktoś nie wie to nie zauważy ale jak ja wiem to widzę różnicę, a wieczorem toż to mały balonik :)

Paulina no ja tez sie nagrzewalam na ten kogel mogel 3 i chyba bedzie kiepski, tak mi sie wydawalo po zapowiedziach. Daj znac jak Ci sie ogladalo. Kurde szkoda, zawssze bardzo lubilam jedynke i dwojke....
Ja to wręcz kocham ten filmik i ilekroć go nie oglądam zawsze z takim samym zaciekawieniem, też zapowiedź nie wywarła na mnie wielkiego łał, ale pójdę z ciekawości :) patrząc jeszcze, że mam bileciki za free to wiesz ;p

reklama
Do góry