reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2019

Dziewczyny te hormony mnie wykoncza. Właśnie mężowi zrobiłam mega awanture i to o co : bo nic nie mówi. Po czym się popłakałam stwierdzając że nie wiem o co mu chodzi....

reklama
Od 8 marca trochę minęło, a dziś jak jest? Masz jakieś skurcze albo plamienia? Jeśli nie i dobrze się czujesz to może jeszcze beta się rozkręci. Ja pierwszy wynik bety odebrałam rok temu w walentynki.. Wynosił 184.. Nie sprawdzałam czy przyrasta poszłam do lekarza ale na usg nic nie widział, na drugi dzień dostałam krwawienia i to był niestety koniec. Ale może zrób bete jeszcze raz teraz pod koniec tygodnia? Może już sie rozkrecila :)
Czuję się dobrze, krwawień nie ma co chwilę ganiam do łazienki i sprawdzam.

Kiedy kolejna wizyta? Rozumiem przez co przechodzisz. Naprawdę uwierz, że rozumiem. Mi lekarz od razu powiedział że to poronienie. U ciebie jest nadzieja. Postaraj się uspokoić. Dopóki rośnie jest nadzieja. Moja spadała.
21 marzec kolejna wizyta, lekarz powiedział ze bedzie juz wiadomo

reklama
Dziewczyny a jak to jest z Waszymi piersiami? Bolą cały czas tak samo? Ja miałam duży obrzęk ale troszkę zmalał. Też macie takie wahania zależne od dnia?

Do góry