Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja mam wrażenie ze napuchlam od cipki strony ogolnie czuje taka ciezkosc tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No dokładnie... Jakoś specjalnie nie panikuje....cycki bolą jajniki ciągną... Więc nic się nie zmieniło... Może faktycznie jest jeszcze za wcześnie.Kochana to skoro uwazasz ze owu mialas 5 to liczmy ze zagnieżdżenie bylo 12dpo czyli dopiero w tamtym tygodniu masz ta sama sytuacje co ja. Noe denerwuj sie i czekaj wiemze sie łatwo mowi ale pomysl ze ja przechodze to samo i tez czekam. Za kilka miesiecy bedziemy sie z tego smiac
Ja miałam to samo w sobotę. Cały dzień głowa bolała niemiłosiernie, aż na wymioty rwało. Wytrzymałam jakoś. Chociaż zasypiałam nadal z bólem.Tak się cieszyłam na te dzisiejsza wizytę a tu zaczęła mi wczoraj głowa pękać. Normalna książkowa migrena ze swiatlowstretem i nudnościami (choć te akurat mogą mieć tym razem inne podłoże). Wzięłam wczoraj i dziś rano ten nieszczęsny Apap ale równie dobrze mogłabym trzy razy splunąć przez lewe ramie. Zawsze pomagał nimesil ale o nim mogę zapomniećNa wizytę oczywiście pójdę ale to będzie ciężka przeprawa. Leżę teraz w łóżku i wściekam się na koty, ze za głośno łażą...
Chętnie ale na prywatnym!To moja druga a brzuch płaski, tylko ... Ja mam 4+6, także co tu ma odstawać? [emoji23][emoji28]
Może już czas na wątek brzuszków? Aż jestem ciekawa jak to u was wygląda. Wiem, że dużo chętniej dziewczyn wrzucają zdjęcia jak się ma do tego wątek prywatny. Można by pomyśleć o tym [emoji848]
Ty nie panikujesz a ja bardzo. Ale będzie dobrzeNo dokładnie... Jakoś specjalnie nie panikuje....cycki bolą jajniki ciągną... Więc nic się nie zmieniło... Może faktycznie jest jeszcze za wcześnie.