reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Fajnie by było ale to chyba przeziębienie bo zaczęło się od lekkiego bólu gardła teraz katar i troszkę kaszel . Obawiam się że nic z tego bo piersi nie bola .. chodź mnie nigdy przed okresem nie bolą ostatniej ciazy też nie bolały .
@roki myślałam że tylko luteinę trzeba odstawić a przy duphastonie i tak przyjdzie .

Sent from my SLA-L22 using Forum BabyBoom mobile app

Właśnie odwrotnie ;) to przy luteinie przyjdzie, bo to naturalny progesteron, taki sam jak produkuje organizm. Więc jeśli jego poziom ma spaść żeby przyszła @ to spadnie nawet biorąc luteine. A dupek do sztuczny progesteron i jego niestety trzeba odstawić.
Wiem kochana że miałaś taki termin jak ja, więc rozumiem że ci ciężko... Tule mocno i trzymam kciuki ;)

To może nie potrzebnie biorę ten duphaston . Chodź wiem że niektóre dziewczyny biorą po owulacji . Nie wiesz czy szybko się dostaje okres po odstawieniu,?
Fajnie by było gdyby do maja się udało chociaż ..wierzę że przyjdzie mój czas .
Właśnie odwrotnie ;) to przy luteinie przyjdzie, bo to naturalny progesteron, taki sam jak produkuje organizm. Więc jeśli jego poziom ma spaść żeby przyszła @ to spadnie nawet biorąc luteine. A dupek do sztuczny progesteron i jego niestety trzeba odstawić.
Wiem kochana że miałaś taki termin jak ja, więc rozumiem że ci ciężko... Tule mocno i trzymam kciuki ;)

To może nie potrzebnie biorę ten duphaston . Chodź wiem że niektóre dziewczyny biorą po owulacji . Nie wiesz czy szybko się dostaje okres po odstawieniu,?
Fajnie by było gdyby do maja się udało chociaż ..wierzę że przyjdzie mój czas .

Twój czas na pewno przyjdzie :) ja nie brałam nigdy dupka po owu, ale kojarzy mi się że koło 3 dni się czeka po odstawieniu. Także jeśli wiesz kiedy miałaś owu, to ja bym 11dpo zrobiła betę i jak będzie coś na rzeczy to brałabym dalej a jak nie to odstawiła

Tzn. że jesteś bardzo waleczna!
Mówisz , że zapłaciła wysoką cenę... Ale chyba też robiłaś wszystko co mogłaś by ratować swoje dzieci i opóźnić wczesniactwo. Dlatego mówię, że każdy da radę :)
wiadomo też , że każdy ma inna sytuację rodzinną, ja mogę sobie pozwolić na leżenie w szpitalu .. niektórzy niestety nie. Dlatego ja na kolejną ciążę się nigdy nie zdecyduje, wiem jakie to ryzyko i że przy dzieciach w domu nie mogłabym pozwolić sobie na tą walkę co teraz :*

reklama
@coco07 no jasne, ja nie jestem zachlanna więc mam nadzieję że każdej z nas będzie dane go przejąć [emoji4][emoji4][emoji173][emoji173]

@Takaja123 dziekuje kochana jeszcze troszkę czasu jest, starania w trakcie [emoji16][emoji16] ech no co ma byc to bedzie.. jakies to takie się robi dla mnie nie osiągalne..
To zajacie w ciaze.. Jak mi się uda to i tak nie uwierzę, bo tyle niepowodzeń, ale mam ciągle nadzieję i staram się myśleć pozytywnie !

Do góry