reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Hej.ostatnia miesiączka mialam14.03.cykl nieregularne chodź wydaje !i się że po niedawnym porozumieniu regularne miałam co31.31.30.34dni i teraz brak jaka może być data porodu

Hej dziewczyny. Pozwolę sobie do Was dołączyć ostatni okres miałam 20.03 wiec wychodzi że to już 5 tydzień wizytę u lekarza mam dopiero 8 maja

Jak wasze mdłości ja w nd to masakra całą przeleżałam....wczoraj nawet nawet,Dzisiaj narazie ok ale do wieczora jeszcze daleko...ale wynalazlam gumy pregna vomi zamówiłam w aptece podobno pomaga na mdłości zobaczymy;)
U mnie mdłości przeszły, a byly straszne łącznie z wymiotami. Stosowałam te gumy i mi pomagały, szczególnie w pracy :)

Hej.ostatnia miesiączka mialam14.03.cykl nieregularne chodź wydaje !i się że po niedawnym porozumieniu regularne miałam co31.31.30.34dni i teraz brak jaka może być data porodu
Oznacz sobie bhcg i bedziesz mniej wiecej wiedziala. A najlepiej isc do lekarza na usg bo przy nieregularnych cyklach ciezko obliczyc. Gratuluję. Czyli te plamienie to. Jednak implantacja byla... Pokaz test my tu uwielbiamy ogladac testy;)

reklama
Oznacz sobie bhcg i bedziesz mniej wiecej wiedziala. A najlepiej isc do lekarza na usg bo przy nieregularnych cyklach ciezko obliczyc. Gratuluję. Czyli te plamienie to. Jednak implantacja byla... Pokaz test my tu uwielbiamy ogladac testy;)
Źle mnie zrozumiałaś bylam już w 2ciazach .1zakończona szczęśliwie a ta2poronienie m.W każdej miałam plemienia i nie regularny cykl.W tej obecnej 3regularny? i bez imp latacji.

Do góry