Podobne tematy
- użytkowniczka 212
- Ciąża po in vitro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tu zaraz swira dostane [emoji23] klientow prawie wcale (piotr i pawel) .. masakra jakas.. czas stoi w miejscu..
moj Janek zdenerwowany dzwoni.. pyta czy ma wracac do domu bo znow cos nie tak z tymi budowami.. rzucaja go z miejsca na miejace.. slysze w glosie ze jest wykonczony psychicznie juz.. ze nie tak mialo byc..
Ehh.. chyba sie wypisze z wątku staraniowego bo to nie jest chyba najlepszy moment.. on nie chce o tym myslec.. ale ja nie chce zeby potem on byl w stresie ze dziecko w drodze a sytuacja z pracą w czarnej d...
Mam chandre gigant.. chce juz wyjsc do domu.. brzuch mnie napiernicza jak jasna choinka.. wszystko na raz..
Dziewczyny czy aż tak mocny ból jajnika jest normalny w czasie @? Nigdy nic mnie nie bolało w trakcie @
Nie robiłam monitoringu nic kompletnie nic. To jest moja pierwsza @ od 14 lat gdzie cierpię w czasie @ z powodu tak okropnego bólu prawego jajnika. Wcześniej @ była spokojna nawet brzuch mnie nie bolał.
Nie.. u Nas jest zawsze malo ludzi.. niestety firma w takiej sytuacji ze klienci odeszli.. dopiero teraz kupil nas wreszcie SPAR.. ale zanim cos sie zmieni troche czasu uplynie..
Od nocy do teraz prawy jajnik bardzo boli A lewy jajnik odczuwam delikatnie. Najbardziej dokuczliwy jest prawy jajnik gdzie z bólu nie idzie wytrzymam i łzy same lecą z oczu.