Monika198513
Zaciekawiona BB
Ufff cieszę się bardzo, ale i głowa pełna obaw....Nie swirujesz ja też widzę![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufff cieszę się bardzo, ale i głowa pełna obaw....Nie swirujesz ja też widzę![]()
Faktycznie widać. Powtórz też w poniedziałek ranoU mnie to samo 7 dni Niby przed okresem
Masz rację, przelany troszkę ale robiłam w stresieMonika widać, ale trochę przesłany w sensie za dużo moczu. Chyba że aparat tak zrobił. Trzymam kciuki.
Nie przejmuj się powtórz test z rana w poniedziałek i daj tylko tyle moczu ile pisze w instrukcji. Jak ma być ciaza to napewno się pokaże druga kreska też w poniedziałek. Trzymam kciuki i się nie smuć [emoji110][emoji173]Masz rację, przelany troszkę ale robiłam w stresie [emoji3525]
Dziękuję kochana. Za wszystko wam dziękuję. Za te dobre słowa powtórzę w poniedziałek napewno.Nie przejmuj się powtórz test z rana w poniedziałek i daj tylko tyle moczu ile pisze w instrukcji. Jak ma być ciaza to napewno się pokaże druga kreska też w poniedziałek. Trzymam kciuki i się nie smuć [emoji110][emoji173]
Ja jak kiedyś robiłam to przeważnie na płytkowe daje się od 3-4 kropli moczu A strumieniowe lub paskowe trzyma się w moczu 10 sekund ewentualnie na strumieniowe można bez pośrednio sikac . Ja zawsze mocze w moczu ponieważ boję się przy strumieniowych że je zaleje moczem [emoji23][emoji23][emoji23]Ja nawet nie wiem ile wlazlam ta pipeta na test ale na pewno więcej niż 2 krople