reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Tak ale jeśli ja pójdę w 24dc do gin to nawet może nie być śladu po płynie. Chyba że w tym cyklu znowu dostanę miesiączke na 38dc to wtedy jest możliwość zobaczenia czy pęcherzyki są czy rosnąl lub czy owu się odbyła. Ale jeśli mam dostać miesiączke w 30dc to już będzie dawno po owu i będzie tylko widział czy macica się szykuje do miesiączki.

Podobno płyn aż do miesiączki jest w tej zatoce

reklama
O to o tym nie wiedziałam. Zobaczymy co mi gin powie. Chociaż wolałabym żeby ten cykl był owocny

Pozatym jak jeszcze nie chodziłam na monitoring to moja gin nie raz mówiła mi nawet z którego jajnika była owu i ze już jest po. U mnie akurat czuć owu , ta strona mnie ciągnie która właśnie ma uwolnić jajeczko

Pozatym jak jeszcze nie chodziłam na monitoring to moja gin nie raz mówiła mi nawet z którego jajnika była owu i ze już jest po. U mnie akurat czuć owu , ta strona mnie ciągnie która właśnie ma uwolnić jajeczko
No to super. Może mój gin też będzie widział i powie mi czy owu jest i jeśli jej nie było to będę rozmawiała z nim na temat monitoringu owu w przyszłym cyklu i o clo.

czesc, przepraszam nie udzielam się, staram się czytać i mocno kibicuję.
Trochę nerwów w pracy bo mi zabierają koleżankę z grupy i mam szkolić nową osobę a możliwe że jestem w ciąży i pokrzyżuję wszystkim plany.ech życie..
Mam dziś 12 dc, zrobiłam test , bo chcę wiedzieć naj najwcześniej. A nawet dwa! na jednym z allegro w ciągu 5 minut cień widoczny. ale wcześniej zrobiłam bobotest i negatywny...na boboteście po czasie zrobił się cień drugiej kreski. Rano zrobiłam bete i czekam na wyniki. ale mam nerwy...

Ale jestem zła wszystko przyszło z apteki tylko nie testy owu. Będę musiała zobaczyć w stacjonarnej aptece w jakich cenach i ile sztuk A jak nie to w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać Wit znowu dla mojego m to zamówię również testy owu

Ale jestem zła wszystko przyszło z apteki tylko nie testy owu. Będę musiała zobaczyć w stacjonarnej aptece w jakich cenach i ile sztuk A jak nie to w przyszłym miesiącu jak będę zamawiać Wit znowu dla mojego m to zamówię również testy owu
mi się sprawdziły te z rossmana, 5 sztuk , strumieniowe za ok 20 zł

reklama
Hmm chyba pomyliłam fora i gdzieś indziej napisałam..ja dziś byłam na becie bo dwa testy pokazały ledwo widoczna kreskę. W sumie ten z allegro w miarę od razu a Bobo test dużo po czasie i nie wiem co mam myśleć...

Do góry