reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Widzę Miss, że przed nami bardzo ambitne zadanie. Utrzymanie tego wątku przy życiu...:tak: czyżby reszta Pań wypieki na święta robiła??? A może wróżby Andrzejkowe, hm? Ale co tam, pewnie siedzą na www.nasza-klasa.pl :-D
Prawdę pisząc, ja np; zaniedbała i nie zaglądam do forum listopadówek, ale jakoś tak mi się nie chce wyczytywać tych zachwytów nad urodą, zdolnościami itp....naszych dzieci. Jakoś mnie to ostatnio mdli:baffled: Wolę tutaj.
A teraz spadam uczyć się języka, bo pójdę do roboty i będzie obciach;-)

Pola ,mam to samo.Jakos udowadnianie,ze moje dzieci sa najzdolniejsze i najpiekniejsze powoduje rowniez powoduje mdlosci.:tak:
Poki co latam z malym na rekach bo zeby go cisna :-(

O prosze, jeszcze sie tu cosik rusza...:-)
A juz mialam pakowac walizy i szukac innego forum ;-):tak:
No, ale widze, ze jeszcze ktos tu daje znaki zycia, wiec zostaje :-p
A gdzie podziewa sie reszta: Paulina, Jolka, Kindzia...
Toola i Aneta usprawiedliwione, bo brak netu i maluszek przy piersi, ale reszta bab??? Meldowac sie!

Odpisywac,bo sie obraze i wyemigruje;-):-D.[/quote]
No niedlugo wyemigrujesz na jakis czas:-D
Dzisiaj w gazecie jest artykul,ze holenderskie szkoly nie stac na nauke holend. polskie dzieci,dobrze ze moj sie nauczyl:happy2:

Hej, ja jestem tylko mi sie pisać nic nie chce.... !!!
Jolka pisz troche krotsze te wiadomosci bo strasznie duzo mamy do czytania:-D:-D:-D
A ja za poltora tygodnia jade do Polski,sama z dziecmi a mezulek dobije 22:blink:
Pierwsze co zrobie to ide do fryzjera,bo wygladam jak szczotka...druciana
Anetka daj znac jak tam malenstwo:yes:
Dobra nie pisze wiecej bo jeszcze sie rozpiszecie i watek znow sie rozkreci:-D:-D
MILEGO WEEKENDU:cool2:

reklama
Do góry