Ja tez jestem gruba. Nikt mi nigdy tak nie powiedzial. A prawda jest taka ze organizn zbyt szczuply czy zbyt gruby blokuje miesiaczki owulacje bo wie ze ewentualna ciaza sobie nie poradzi. Skoro bylysmy w ciazy to znaczy ze bylo nam dane. Ja fakt ze po ciazy zlecialam juz 24kg i czuje sie teraz super. Ale niw pogardzilabym jeszcze 10kgMacie jakiś sposób na wyluzowanie? Bo już nawet płakać mi się nie chce, za to chętnie bym się znieczuliła. Nienawidzę lekarzy, przychodni, szpitali i całego tego bałaganu. Dowiedziałam się od jednej lekarki, że moja ciąża, która przebiega dobrze jest patologiczna. I nawet nie chodzi o cukier, bo jej zdaniem gorsze jest to, że jestem gruba. Jakby grube nie miały prawa mieć zdrowej ciąży. Ciśnienie przy tabsach w normie, tarczycą ogarnięta, z cukrami walczę i bywa różnie, a ona mnie do szpitala pcha, zamiast dać insulinę i kazać kontrolować. Bo jestem gruba. Jeszcze rozumiem gdybym puchła albo coś nie tak z dzieckiem, ale wszystko jest ok, nic nie boli chyba że po dużym stresie. No nie ogarniam, mam dość wszystkiego
@Kaamilaaa piekna mala Daga. Ciagnie do mamusi i cycusia
Dziewczyny u mnie katastrofa caly dzien prawie 40 stopni goraczki.. Ciagle 39.6 ledwo zylam.. Prawa piers udroznilam ale lewej nie moge.. Pytanie czy zastoj czy uszkodzone kanaliki..
Wlasnie mam znow goraczke ale na szczescie nie taka wysoka.
Robie wszystko.. Cieple oklady przed odciaganiem.. Po odciaganiu mam żelowe nakladki od laktatora schlodzone w lodowce.. Kapustę i biore antybiotyk.