reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

Mam pytanie, czy badanie usg przez brzuch, a usg do pochwy mogą mieć jakieś inne znaczenie, np. nie wszystko przez usg brzuszne da się zbadać? Macie jakieś doświadczenie. Mój gin ma tylko przez brzuch, zastanawiam się, czy to nie za mało.
Nasunęło mi się drugie pytanie, czy mogą prowadzić moją ciążę dwie placówki ginekologiczne nfz?

reklama
Mam pytanie, czy badanie usg przez brzuch, a usg do pochwy mogą mieć jakieś inne znaczenie, np. nie wszystko przez usg brzuszne da się zbadać? Macie jakieś doświadczenie. Mój gin ma tylko przez brzuch, zastanawiam się, czy to nie za mało.
Nasunęło mi się drugie pytanie, czy mogą prowadzić moją ciążę dwie placówki ginekologiczne nfz?
Ja jeszcze w 9 tygodniu miałam dopochwowe badanie, ale już teraz na prenatalnych 12t lekarz zrobił mi przez brzuch bo powiedział, że macica się już w górę przesunęła i byłoby niewygodnie robić. Z kolei przez brzuch jest mniej wyraźnie widać przy takim małym dziecku,ale jakoś udało się wszystko zbadać;)

Hej dziewczyny :) dawno mnie tu nie było, gratuluję udanych wizyt pięknie pijących serduszek ❤ my juz po badaniu prenatalnym, wiadomo 100 % pewności nie da nam nikt bo to bada tylko człowiek i maszyna ale jest wszystko dobrze i będziemy mieć synka ❤❤ badanie musiałam mieć i dopochowow i przez brzuch bo mały stał na głowę od małego figluje miałam też test pappa ale dla mnie mogłam go nie robić.. przy pierwszym wyszło mi prawdopodobieństwo 1:20000 a teraz 1:675 ale po usg jestem spokojniejsza

Na tym etapie ciazy sugeruje poszukac takiej w ktorej jest wszystko. Dobry sprzęt, dobry lekarz u do tego najlepiej pracujacy w szpitalu w ktorym chcesz rodzic.
Na nfz masz możliwość korzystania z każdej w pl :)

Super [emoji173] gratuluje synka [emoji7]
Hej dziewczyny :) dawno mnie tu nie było, gratuluję udanych wizyt pięknie pijących serduszek [emoji173] my juz po badaniu prenatalnym, wiadomo 100 % pewności nie da nam nikt bo to bada tylko człowiek i maszyna ale jest wszystko dobrze i będziemy mieć synka [emoji173][emoji173] badanie musiałam mieć i dopochowow i przez brzuch bo mały stał na głowę od małego figluje miałam też test pappa ale dla mnie mogłam go nie robić.. przy pierwszym wyszło mi prawdopodobieństwo 1:20000 a teraz 1:675 ale po usg jestem spokojniejsza

Hej dziewczyny :) dawno mnie tu nie było, gratuluję udanych wizyt pięknie pijących serduszek ❤ my juz po badaniu prenatalnym, wiadomo 100 % pewności nie da nam nikt bo to bada tylko człowiek i maszyna ale jest wszystko dobrze i będziemy mieć synka ❤❤ badanie musiałam mieć i dopochowow i przez brzuch bo mały stał na głowę od małego figluje miałam też test pappa ale dla mnie mogłam go nie robić.. przy pierwszym wyszło mi prawdopodobieństwo 1:20000 a teraz 1:675 ale po usg jestem spokojniejsza
Gratuluję dobrych wieści ❤ fajne, tak szybko wiedzieć jaka będzie płeć dziecka.... ja przy obu ciazach wiedziałam około 20tc.....Tak się chowali czuję, że będzie chłopczyk....No ale zobaczymy, grunt, żeby zdrowe dzieciątko było:-)

Pochwalę się, że dziś świętowaliśmy 10 rocznicę ślubu ❤ włączyłam film z wesela.....I prawie cały przeryczałam jakaś tkliwa ostatnio jestem

Załączniki

• 20190620_171204.jpg
    20190620_171204.jpg
    93,1 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry