@paulina1994 i czy ja dobrze kojarzę, że Ci czop wykrakałam? [emoji58][emoji2360]
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyszedł nas wózek [emoji178][emoji178][emoji178]
Zobacz załącznik 989426
Zobacz załącznik 989427
Zobacz załącznik 989428
Bardzo fajny [emoji3526]Przyszedł nas wózek [emoji178][emoji178][emoji178]
Zobacz załącznik 989426
Zobacz załącznik 989427
Zobacz załącznik 989428
Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?U nas dziś młoda skończyła 3 tygodnie [emoji33] stanowczo za szybko ten czas leci [emoji33]Zobacz załącznik 989465
Tak, blondyneczka po tatusiu [emoji12] w sumie dziewczyny mi orzekły że młoda to cały tata [emoji1787] a ja się ludzilam że jednak będzie do mnie podobna [emoji1787]Jej piękna pancia [emoji7] 3tyg? Matko, nawet nie wiem kiedy. Chyba tylko mi ten czas tak stoi w miejscu. I dobrze widzę że blond włoski ma?
Martoosia super wózek. Masz jeszcze ten link na allegro do niego?
To już nie wiem która polecała te wkładki [emoji23]
KatiNails Paulina urodziła bodajże w 34tc i dlatego taki okruszek ale nadrobi chłopaczek . My tu wszystkie ciotki mocno trzymamy kciuki i kibicujemy.
Mam ochotę już wziasc się za pranie tych rzeczy dla malutkiej [emoji38] a tu jeszcze dwa miechy hehe