reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

reklama
Szymek na mikołaja dostanie Monte z czekoladą ( choc pewnie kazda juz cos takiego dawala malcowi- ja jestem anty czekoladowa wiec dla niego bedzie to cos nowego i zadkiego) a na sniadanko zamiast kaszy dwa danonki malinowe na obiadek uwielbiana jarzynowa gerbera i jablka z cynamonem a na kilacje jablka z sucharkiem. a dla nas ..........kilo krewetek

karola ja tez jeszcze nic nie dawalam z czekolada...
a LAila dostanie jutro na Mikolajki
Willkommen bei Fisher-Price.com!

ciekawe czy jej sie spodoba....;-)
ale fajne
napewno jej sie spodoba
ona ma jutro 2 w 1
Sara dostał cos podobnego DZIS ale taka tandete od mikołaja u T:rofl2:I TAM JA ZOSTAWILISMY pod pretekstem ''bedzie sie miała czym bawic jak przyjedzie'';-)

reklama
Do góry