reklama
Hejka
A jestes juz po badaniach? Znasz płec ? [emoji7]
Hej dziewczyny!![]()
I ja się dopisze. W tym roku skończę 30 lat i jest to moja pierwsza ciąża![]()
Hej! Tak, pierwsza wizytę miałam już w 5 tygodniu. Potem 7, 9 i 11. Także miałam usg, badania krwi, moczu. Słyszałam bicie serduszka. Cudowne uczucie! Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizytę mam za 1,5 tygodnia to może już się dowiem.Hejka
A to juz na pewno bedziesz wiedziała
dziewczyny z poczatku stycznia juz wiedzą. Sa po genetycznych itp
Hej! Tak, pierwsza wizytę miałam już w 5 tygodniu. Potem 7, 9 i 11. Także miałam usg, badania krwi, moczu. Słyszałam bicie serduszka. Cudowne uczucie! Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizytę mam za 1,5 tygodnia to może już się dowiem.
Malinkaa123
Fanka BB :)
@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!
@Monag89 witaj :-) życzę powodzenia :-) A w którym Ty tygodniu już jesteś? Chyba jesteś "pierwsza" na liście styczniowych mam :-)
@Monag89 witaj :-) życzę powodzenia :-) A w którym Ty tygodniu już jesteś? Chyba jesteś "pierwsza" na liście styczniowych mam :-)
agatka_ok
Zaciekawiona BB
@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!
Mam podobnie z tym jedzonkiem, właśnie wróciłam z baru mlecznego z naleśnikami [emoji85][emoji85]
Ja mam termin na 2.01 z OM, ale marzy mi się urodzić 1.01 na urodziny męża
Jestem w 14 tygodniu. Dzisiaj dolaczylam do Was i jestem pozytywnie zaskoczona szybkością i ilością odpowiedzi. Z pewnością z Wami zostanę by dzielić się swoimi przeżyciami i poznać Wasze!@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!
Malinkaa123
@agatka_ok no widzisz...:-) mąż trochę niezadowolony bo najlepiej na obiad zamiast mięsa jadlabym naleśniki ze szpinakiem albo pierogi
A znasz już płeć?
Malinkaa123
reklama
Ja mam kolejną wizytę 16 lipca. Nie mogę się już doczekać, ponieważ być może poznam wtedy płeć@Monag89 Ja jestem w 11 tygodniu :-) kiedy kolejna wizyta ? Znasz już płeć?:-)