reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Hejka :)
A jestes juz po badaniach? Znasz płec ? [emoji7]
Hej! Tak, pierwsza wizytę miałam już w 5 tygodniu. Potem 7, 9 i 11. Także miałam usg, badania krwi, moczu. Słyszałam bicie serduszka. Cudowne uczucie! Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizytę mam za 1,5 tygodnia to może już się dowiem.

A to juz na pewno bedziesz wiedziała :) dziewczyny z poczatku stycznia juz wiedzą. Sa po genetycznych itp
Hej! Tak, pierwsza wizytę miałam już w 5 tygodniu. Potem 7, 9 i 11. Także miałam usg, badania krwi, moczu. Słyszałam bicie serduszka. Cudowne uczucie! Płci jeszcze nie znam. Kolejna wizytę mam za 1,5 tygodnia to może już się dowiem.

@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!

@Monag89 witaj :-) życzę powodzenia :-) A w którym Ty tygodniu już jesteś? Chyba jesteś "pierwsza" na liście styczniowych mam :-)

@malagga_89 Hej;-) mam tak jak Ty. Odrzuca mnie od mięsa gdzie wcześniej je uwielbiałam. Teraz przeszłam na twarozki, jogurty i płatki:-) my za Ciebie również trzymamy kciuki!

@Monag89 witaj :-) życzę powodzenia :-) A w którym Ty tygodniu już jesteś? Chyba jesteś "pierwsza" na liście styczniowych mam :-)

Mam podobnie z tym jedzonkiem, właśnie wróciłam z baru mlecznego z naleśnikami [emoji85][emoji85]

Ja mam termin na 2.01 z OM, ale marzy mi się urodzić 1.01 na urodziny męża :D ot prezent byłby z głowy [emoji28]

Jestem w 14 tygodniu. Dzisiaj dolaczylam do Was i jestem pozytywnie zaskoczona szybkością i ilością odpowiedzi. Z pewnością z Wami zostanę by dzielić się swoimi przeżyciami i poznać Wasze!

reklama
Do góry