Ja mam kolejną wizytę 16 lipca. Nie mogę się już doczekać, ponieważ być może poznam wtedy płeć@Monag89 Ja jestem w 11 tygodniu :-) kiedy kolejna wizyta ? Znasz już płeć?:-)
reklama
agatka_ok
Zaciekawiona BB
@agatka_ok no widzisz...:-) mąż trochę niezadowolony bo najlepiej na obiad zamiast mięsa jadlabym naleśniki ze szpinakiem albo pierogiA znasz już płeć?
Tak, tak. Tydzień temu byłam w poniedziałek, wyżej wstawiałam fotki, dziewczynka
malagga_89
Fanka BB :)
Ja mam termin na 2.01 z OM, ale marzy mi się urodzić 1.01 na urodziny mężaot prezent byłby z głowy [emoji28]
Ja wręcz przeciwnie, termin na 6.01 i od świąt mam w planie zaciskać nogi i nie chcę rodzić do 8.01 przynajmniej

Karola1322
Też mam termin na 6 styczeń nie chce w tym dniu rodzic jest pół szczęśliwy pół smutnyJa wręcz przeciwnie, termin na 6.01 i od świąt mam w planie zaciskać nogi i nie chcę rodzić do 8.01 przynajmniej![]()
Może uda się we wtorek i będzie e kolejna osoba we wtorek
Forum wczoraj mi nie działo
marta021993
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 15 prenatalne. Juz zaczynamsie troche stresować na samą myśl, sle to u mnie norma - przed kazda wizyta u lekarza sie stresuje.
Krwiaczek chyba zanikl lub sie opróżnil, bo skonczylo sie u mnie plamienie. Takze jestem spokojna jesli chodzi o to. Poprosze ba samym poczatku lekarza od prenatalnych, zeby to sprawdzil
Krwiaczek chyba zanikl lub sie opróżnil, bo skonczylo sie u mnie plamienie. Takze jestem spokojna jesli chodzi o to. Poprosze ba samym poczatku lekarza od prenatalnych, zeby to sprawdzil
agatka_ok
Zaciekawiona BB
Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dziś o 15 prenatalne. Juz zaczynamsie troche stresować na samą myśl, sle to u mnie norma - przed kazda wizyta u lekarza sie stresuje.
Krwiaczek chyba zanikl lub sie opróżnil, bo skonczylo sie u mnie plamienie. Takze jestem spokojna jesli chodzi o to. Poprosze ba samym poczatku lekarza od prenatalnych, zeby to sprawdzil![]()
Trzymamy
Malinkaa123
Dziewczyny czy macie jeszcze jakiekolwiek objawy ciążowe? Ja w sumie od początku tylko trochę piersi bolały, teraz już nic. Też tak macie ?:-)
zuza9292
Ja już myślałam, że jest lepiej a cały weekend z mdłościami się męczyłam :/ do tego od 2 trymestru doszła straszna zgaga
Dziewczyny czy macie jeszcze jakiekolwiek objawy ciążowe? Ja w sumie od początku tylko trochę piersi bolały, teraz już nic. Też tak macie ?:-)
A
aneczka1508
Gość
mnie mdłości mecza juz sporadycznie. Można powiedzieć ze powoli zaczynam funkcjonować jak normalny człowiek. Bola mnie cały czas piersi, średnio co drugi dzień. Do tego pojawia mi się zgaga ale to póki co kilka incydentow było wiec mam nadzieje ze nie zagosci na stale. Dużo szybciej sie mecze, spacery to dla mnie chodzenie po górach ale to dlatego ze dwa ostatnie msc przeleżałam ze wzgl na mdłości i wymioty wiec juz kondycja nie ta. Zamierzam to poprawićDziewczyny czy macie jeszcze jakiekolwiek objawy ciążowe? Ja w sumie od początku tylko trochę piersi bolały, teraz już nic. Też tak macie ?:-)
reklama
malagga_89
Ja na początku do 8-9 tygodnia czułam się słaba, zmęczona, miałam mega zaparcia i lekkie mdłości jak byłam głodna. Trochę miałam większe wyczulenie na zapachy. Piersi mam wrażenie w ogóle mi się nie zmieniły, lekko bolą jak rano wstaje i mi „ciążą”, są może ciut pełniejsze. Później do 13 tyg. Nie czułam że jestem w ciąży, szybciej się męczyłam i tyle a teraz - jutro zaczynam 14 tydzień, nie dość że hormony buzują, mam mega huśtawki nastroju, brzuch mnie pobolewa, czuje się bez sił totalnie i taka rozbita. Kawa mi przestała smakować, a mam wrażenie że ona mi pomagała przetrwać poranki