heheh stoperan działa jak korek lepszy niz laremidPowiem Wam coś co Was rozbawi skoro na razie tak się zamartwiacie jak ja wczoraj - to skutecznie odciągnęło moją uwagę od ciążyMianowicie czekam właśnie na rozmowę telefoniczną ws. pracy po angielsku, która ma być za 10 min, a od pół godziny mam taką biegunkę, że ciągle biegam do toalety haha XD Boże mam nadzieję, że to się zaraz uspokoi XD Możecie się ze mnie pośmiać
![]()
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja w zeszlym cyklu mialam takie plamki, do tej pory nie wiem co to. Wtedy myślałam ze implantacjaa czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć co to mogło być ta mała plamka na wkładce 6.07 bo już nie wiem
Fado123
Niektóre dziewczyny tak mają podczas owulacji , Twoje objawy nie mogą być ciążowe 12 dni przed spodziewaną @ , myślę że za bardzo się nakręcasz i przez to tak jest ,wiem bo sama to przerabiałam ,spokojnie poczekaj do terminu @a czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć co to mogło być ta mała plamka na wkładce 6.07 bo już nie wiem
zapewne masz rację postaram się ochłonąć i poczekamNiektóre dziewczyny tak mają podczas owulacji , Twoje objawy nie mogą być ciążowe 12 dni przed spodziewaną @ , myślę że za bardzo się nakręcasz i przez to tak jest ,wiem bo sama to przerabiałam ,spokojnie poczekaj do terminu @
Smerfetka94
Im wiecej siedzi sie w necie i na takich forach tym bardziej sie mysli
Boże dziewczyny wy też dzisiaj się tak beznadziejnie czujecie ?! Nie wiem co się ze mną dzieje czuje się jakbym była w jakimś amoku... wstałam rano do pracy zjadłam śniadanie po czym mówię nieee nie dam rady.. wzięłam wolne poszłam spać i od 9:30 do 13 spałam . Jak wstałam, myślałam że mam gorączkę zmierzyłam tem. i 37,1 .. dziś 24 dc tak mnie korci zrobić ten test jutro że masakra
i jak ja mam wytrzymać do 17.07 ://
Smerfetka94
Taka pogoda moze..Boże dziewczyny wy też dzisiaj się tak beznadziejnie czujecie ?! Nie wiem co się ze mną dzieje czuje się jakbym była w jakimś amoku... wstałam rano do pracy zjadłam śniadanie po czym mówię nieee nie dam rady.. wzięłam wolne poszłam spać i od 9:30 do 13 spałam . Jak wstałam, myślałam że mam gorączkę zmierzyłam tem. i 37,1 .. dziś 24 dc tak mnie korci zrobić ten test jutro że masakrai jak ja mam wytrzymać do 17.07 ://
Ja oobiecałam sobie ze czekam do przyszlej soboty, do terminu
bleucoco
Sprawdzone haha po 40 min zadziałały 2 tabletki akurat na rozmowę XDD Dałam radę! Jestem z siebie dumnaheheh stoperan działa jak korek lepszy niz laremid
reklama
bleucoco
U mnie to samo kochana i też wzięłam wolne! Bogu dzięki bo miałam taki nieżyt żołądka, że aż mi by wstyd było w pracy... XD 30 dc dziś, wczoraj nudności i bóle piersi, dziś prócz brzucha i braku sił wiele się nie dzieje...Boże dziewczyny wy też dzisiaj się tak beznadziejnie czujecie ?! Nie wiem co się ze mną dzieje czuje się jakbym była w jakimś amoku... wstałam rano do pracy zjadłam śniadanie po czym mówię nieee nie dam rady.. wzięłam wolne poszłam spać i od 9:30 do 13 spałam . Jak wstałam, myślałam że mam gorączkę zmierzyłam tem. i 37,1 .. dziś 24 dc tak mnie korci zrobić ten test jutro że masakrai jak ja mam wytrzymać do 17.07 ://