Kinderka88
Fanka BB :)
A więc otrzymałam dziewczyny wyniki bety 429,48![]()
Ja tez robiłam i w piątek miałam 4+3 wynik 536 [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc otrzymałam dziewczyny wyniki bety 429,48![]()
Rozumiem.. doskonale. Ja poszlam.pierwszy raz na bete w 5tc i 5 dniu bo wczesniej sie balam. A powtorke robie jutro. Trzymam kciuki za Twojego kropkaDziękujęwiem wiem ale ja jestem nadgorliwa że względu na poprzednie poronienia z resztą mam ciężka pracę więc od razu poszłam na l4
ale ważne że przyrost jest cieszy mnie to niezmiernie
![]()
Gdy mialam bete 199 to bylo widac pecherzyk ciążowy 4.5 mm wiec na pewno bedzie cos widac![]()
Z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży w 5+3 był już zarodek :-) To chyba zależy od sprzętu jaki jest dokładny.Serio? Bo z tego co czytałam to pęcherzyk pojawia się gdy beta osiąga poziom około 1500 4,5mm to 6 tydzien (5+1)
A od pęcherzyka pustego do zarodka czasem wystarcza godziny.Z tego co pamiętam to w pierwszej ciąży w 5+3 był już zarodek :-) To chyba zależy od sprzętu jaki jest dokładny.
Dziewczyny,drukujecie tyle,ze nie nadazam czytac
Powodzenia wszystkim na wizytach w tym tygodniu. Ja jeszcze tydzien musze poczekacahh ta niecierpliwosc