Anita1990
moderatorka
A możesz napisać który to był tydzień ciąży wg om? Nie czytałam całego wątku od początku bo przy 60 stronie padlam ;-)
Jasne
I wg usg i wg om to był 5t+3D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A możesz napisać który to był tydzień ciąży wg om? Nie czytałam całego wątku od początku bo przy 60 stronie padlam ;-)
Ale wyznaczył na takim dziwnym papierowym kole, w którym wstawił w okienko datę ost. okresu i w drugim okienku wyskoczyła mu data porodu. i wpisał termin jeszcze przed USG. To mnie trochę zdziwiło.Aha wyznaczyl :-) Chociaz tyle zrobil :-)
To mnie trochę uspokoiłaśU mnie dzień po Tobie tez był tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Pani doktor powiedziała, ze wszystko jest w idealnym porządku i następna wizyta za 2tyg, wiec myśle ze jest ok i u Ciebie i u mnie. Ja mam termin na 07.03. Co do prenatalnych ja na 100% będę robić nuz nawet umówiona jestem.
Rozumiem jednak Twoja stres, tez to wszystko przeżywam i najchętniej bym czas przyspieszyła.
Ale wyznaczył na takim dziwnym papierowym kole, w którym wstawił w okienko datę ost. okresu i w drugim okienku wyskoczyła mu data porodu. i wpisał termin jeszcze przed USG. To mnie trochę zdziwiło.
To mnie trochę uspokoiłaś![]()
Ja też mam wyznaczony termin prawie na moje urodzinyPS. Termin porodu wychodzi mi w dzień moich urodzin ... mam nadzieję że to dobry znak <3
Nie Ubywać*Ale fajnie jest nas coraz więcej! :-) Mam nadzieję że będzie nas tylko tu przybywać A nie używać:-)
A to się nie liczy na tym kole. Ważne jest z usg to co wychodzi bo Owulacja mogła być pozna lub wczesna. Ja urodziłam dokładnie wtedy co pierwsze usg wykazało i miałam w karcie ciąży wpisane :-) bo wg om miałam dwa dni później.Ale wyznaczył na takim dziwnym papierowym kole, w którym wstawił w okienko datę ost. okresu i w drugim okienku wyskoczyła mu data porodu. i wpisał termin jeszcze przed USG. To mnie trochę zdziwiło.
To mnie trochę uspokoiłaś![]()
Ale co ma się stać? Po szklance coli? SpokojnieKurcze dziewczyny ale narobiłam... Nie pije teraz kawy ani coli... A siedzialam w kinie mój miał cole zapomniałam się i wypiłam mu może szklankę coliboję się że coś się stanie teraz
![]()
No to jednak kofeinaAle co ma się stać? Po szklance coli? Spokojnie![]()
Kurcze dziewczyny ale narobiłam... Nie pije teraz kawy ani coli... A siedzialam w kinie mój miał cole zapomniałam się i wypiłam mu może szklankę coliboję się że coś się stanie teraz
![]()