Agunia1401
Moderator
Nie przejmuj się, najlepsi za 2 zdająNo nic dziewczyny, nie zdałam na łuku, masakrajeszcze rano przed egzaminem wymioty, dolegliwości ciążowe postanowiły przybyć właśnie w tym tygodniu ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się, najlepsi za 2 zdająNo nic dziewczyny, nie zdałam na łuku, masakrajeszcze rano przed egzaminem wymioty, dolegliwości ciążowe postanowiły przybyć właśnie w tym tygodniu ..
Pierwszy raz to na rozgrzewkę byłNo nic dziewczyny, nie zdałam na łuku, masakrajeszcze rano przed egzaminem wymioty, dolegliwości ciążowe postanowiły przybyć właśnie w tym tygodniu ..
Ojej.. A podali jakiś powód ?A ja byłam dziś na IP z powodu tych plamień. Dali duphaston i mam polegiwać. Tydzien zwolnienia i potem na kontrole do swojego lekarza.
Ja też za drugim. Chociaż za pierwszym razem uwalił mnie jak już do wordu wjeżdżaliśmy. Nawet nie wiecie za jaką głupotę. A jak się z nim pokłóciłam [emoji23] później się modliłam żeby na niego znowu nie trafić.Ja tez za drugim zdałam - oblałam na parkowaniu [emoji23]
Ja też za drugim. Chociaż za pierwszym razem uwalił mnie jak już do wordu wjeżdżaliśmy. Nawet nie wiecie za jaką głupotę. A jak się z nim pokłóciłam [emoji23] później się modliłam żeby na niego znowu nie trafić.
Nie właśnie, ale nic niepokojacego nie widziała na usg, zadnego krwiaka i mowila, ze kosmowka też sie nie odkleja. No nic odpoczywam i czekam co bedzie dalej.Ojej.. A podali jakiś powód ?
Myślę że każde plamienie trzeba skonsultować z lekarzem. Jak nie możesz przełożyć wizyty to może prywatnie?Od kilku dni zauwazylam u siebie plamienia takie dosyc ciemne. Nic mnie przy tym nie boli zednych innych objawów. Wizyta dopiero w sierpniu czy to moze byc cos groźnego, czy to moze przez tego polipa.
Ja chodze tylko prywatnie. Tylko, że akurat mój gin jest na urlopie i musialabym isc do jakiegoś innego a nie bardzo chce. Ale chyba bede musiała.Myślę że każde plamienie trzeba skonsultować z lekarzem. Jak nie możesz przełożyć wizyty to może prywatnie?