nnat.
Fanka BB :)
Poczekaj, ja w tym cyklu 20 dc miałam owulacjeZnów dostaje do głowy ;( dalej test ovu negatywny dalej tylko cień dziś 19 dc, i dalej ciszaostatnia nadzieja jutro.
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj, ja w tym cyklu 20 dc miałam owulacjeZnów dostaje do głowy ;( dalej test ovu negatywny dalej tylko cień dziś 19 dc, i dalej ciszaostatnia nadzieja jutro.
![]()
Zaczyna być światełko w tunelu, bo zaczyna boleć mnie prawy jajniczekJeśli wyszły Ci w poprzednim cyklu to trefne nie są, może rzeczywiście rób dalej ja miałam owulacje nawet po 20 dc
Mąż kupował pregnyl płacił około 100 zł za 2 (mieliśmy dawkę 10000) ale wcześniej szukaliśmy w rożnych aptekach bo ciężko było dostać i w jednej było nawet za 220zlJaki zastrzyk musiałaś kupić? Ile kosztował? W przyszłym miesiącu mnie to czeka. Ile po zastrzyku trzeba odbyć stosunek
Mam nadziejęże to to. Ja byłam pewna że nic się nie dzieje bo przeszedł mi każdy bol. A tu piekny pecherzyk.Zaczyna być światełko w tunelu, bo zaczyna boleć mnie prawy jajniczek
Pamiętam jak byłam w ciąży z córką to mnie bolało nawet powietrze ocierające się o sutki Haha. A nawet nie wiedziałam że w ciąży jestemHej kochana ja dziś cały dzień śpię ciśnienie miałam niskie bardzo. Oznak jaki to tylko bolace sutki dotknąć się nie idzie ale nie wiem czy to na @. Beta mnie troche zgasila i nie mysle zbyt pozytywnie![]()
Dziękuję za odpowiedź. Pierwszy raz miałaś robiony zastrzyk?Mąż kupował pregnyl płacił około 100 zł za 2 (mieliśmy dawkę 10000) ale wcześniej szukaliśmy w rożnych aptekach bo ciężko było dostać i w jednej było nawet za 220zl
Pęknięcie powinno nastąpić około 24-36 godzin po podaniu, ale ja miałam już bardzo dojrzały pęcherzyk więc wydaje mi się że już pękł
Strasznie bolało, chodzić nie mogłam.
Tak. Jeszcze sobie na rowerze pojezdziłam... to nie był dobry pomysł hihi każda dziura była odczuwalnaDziękuję za odpowiedź. Pierwszy raz miałaś robiony zastrzyk?
Myślę że to to bo temp przez cały tydzień utrzymywała się na poziomie 35,85- 35,95 A dziś 36,20!! Sama radość, a teraz nadzieja aby ten cykl był tym ostatnimMam nadziejęże to to. Ja byłam pewna że nic się nie dzieje bo przeszedł mi każdy bol. A tu piekny pecherzyk.
Wow No to czekamy na dobre wieści, przypomnij, który to dzień cyklu ?Myślę że to to bo temp przez cały tydzień utrzymywała się na poziomie 35,85- 35,95 A dziś 36,20!! Sama radość, a teraz nadzieja aby ten cykl był tym ostatnim![]()