M_Lena
Fanka BB :)
Ooo co za niespodzianka!Pochwalę się! 10.08.2019r. o godz. 2:56 przyszedł na świat nasz syn HubertUrodzony naturalnie, 3870 gramów i 61 cm szczęścia
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo co za niespodzianka!Pochwalę się! 10.08.2019r. o godz. 2:56 przyszedł na świat nasz syn HubertUrodzony naturalnie, 3870 gramów i 61 cm szczęścia
![]()
No tak. Nasza kochana stolica...Warszawa
Nie ma opcji, dostałam wypis z izby.No tak. Nasza kochana stolica...
A nie możesz się uprzeć i za wszelką cenę nie dać się wygonić? Hmmm.... może łatwo mi mówić. Nie wiem.
No tylko ze Ty już jesteś po terminie ! Nie wiem czy tak mogą odmówić przyjęcia w tym wypadku. Zrobili KTG ?Nie ma opcji, dostałam wypis z izby.
No to gdzie masz jechać? Jak to wypisali z izby? Ty to powinnaś jako pierwsza być przyjęta. Badania porobili? Co powiedzieli? Że co masz robic?Nie ma opcji, dostałam wypis z izby.
A dzwoniliście po innych szpitalach? Przeciez musza gdzies Ciebie przyjac.Nie mam komentarza...
Tak. Byliśmy w 3, a dzwoniliśmy do 8 szpitali. W końcu przyjęli mnie pod Warszawą. Szału nie ma, ale chociaż jest miejsce.A dzwoniliście po innych szpitalach? Przeciez musza gdzies Ciebie przyjac.