Celia89
Fanka BB :)
Ładne imiona dla dzieciaczków, u mnie chłopak po dziadku Wojciech, a dziewczynka po lalce z dzieciństwa Laura
Jestem bardzo nastawiona na chłopca, taki synuś mamusi. Może jutro się dowiem 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam dwóch Wojtków - męża i ojca. Całkiem fajne chłopaki. Trzymam za jutro kciuki. Moje ostatnio nie pokazało nic. Powiedziało matka spadaj...:-)Ładne imiona dla dzieciaczków, u mnie chłopak po dziadku Wojciech, a dziewczynka po lalce z dzieciństwa LauraJestem bardzo nastawiona na chłopca, taki synuś mamusi. Może jutro się dowiem
![]()
U mnie siostra ma na imię Elwira MelaniaU mnie na początku też miała być Pola, ale teraz jest już Mela. Od Melanii (tej z Przemineło z wiatrem, nie tej zza oceanu ;-) ) "gdyby jednak lekarz się pomylił w 13 tygodniu to będzie Leon.
Rozbawiłaś mnie no ja niby przesadna nie jestem, ale tez boje się zapeszyć. Mam juz doslownie wszystko: ubranka chłopięce i dziewczęce, wanienkę, wózek 3w1, kołyskę, pokoik itp i td. Moi rodzice oszaleli, ze wreszcie laskawie nie kolejny kot/ królik/ piesek/tchórzofretka/ inny wąż boa tylko, jakimś cudem ludzkie dziecko.
Mela ze Śluby Panieńskie moja ulubiona lektura. Ja na razie mam Józefa, ale nikomu dookoła się nie podoba więc zobaczymy jak wyjdzie na samym końcu. Podoba mi się też Gerald, Gustaw . Ale to tylko mi.U mnie na początku też miała być Pola, ale teraz jest już Mela. Od Melanii (tej z Przemineło z wiatrem, nie tej zza oceanu ;-) ) "gdyby jednak lekarz się pomylił w 13 tygodniu to będzie Leon.
Hmn. Gerald nie ma chyba zdrobienia, poważne imięRozbawiłaś mnie ![]()
Mela ze Śluby Panieńskie moja ulubiona lektura. Ja na razie mam Józefa, ale nikomu dookoła się nie podoba więc zobaczymy jak wyjdzie na samym końcu. Podoba mi się też Gerald, Gustaw . Ale to tylko mi.
U nas mała będzie do 1, 5 roku z nami. Synek ma swój pokój. Ale on do 1 klasy idzie. Potem chcemy się przeprowadzać do domu z ogrodem więc i syn i córka będą mieli swoje pokoje.
Ładne imiona. Gerard czyżby wiedźminRozbawiłaś mnie ![]()
Mela ze Śluby Panieńskie moja ulubiona lektura. Ja na razie mam Józefa, ale nikomu dookoła się nie podoba więc zobaczymy jak wyjdzie na samym końcu. Podoba mi się też Gerald, Gustaw . Ale to tylko mi.