reklama
Szybko działaszJuz mezowi kazalam kupicja sie zdaje na Was bo nie mam doswiadczenia
![]()
Anita1990
moderatorka
Tak wyprzedzając czas, ktoś myślał nad przechowaniem komórek macierzystych z krwi pepowinojej
Ja myślałam w 1 ciąży ale ciocia mi to odradziła. Wytłumaczyła, ze niestety na ten moment nie są w stanie wytworzyć z tego tyle komórek żeby uratować życie. Wiec mija się to całkowicie z celem. Poczytaj o tym opinie lekarzy. Może za kilkadziesiąt lat ale nie teraz.
Nie byly cwiczoneogólnie przy chudych osobach szybciej widać brzuszek i ważne są też mięśnie brzucha jeśli były wcześniej cwiczone to też później będzie widoczny brzuch.
Zebys wiedzialaSzybko działasz![]()
Ja słyszałam kilka razy że młodsze dziecko uratowało życie albo poprawilo ogólny stan zdrowia dzięki tym komórka. Ja pobrałem już krew przy 2 dziecku, bo będę mieć teraz 4 więc pomyślałam że może lepiej się zabezpieczyć, ogólnie nie chce nigdy z tego skorzystać. Słyszałam też to co ty napisałaś ale jakoś czuje się bezpieczniej że wyrazie czegoś może to jakoś pomóc.Ja myślałam w 1 ciąży ale ciocia mi to odradziła. Wytłumaczyła, ze niestety na ten moment nie są w stanie wytworzyć z tego tyle komórek żeby uratować życie. Wiec mija się to całkowicie z celem. Poczytaj o tym opinie lekarzy. Może za kilkadziesiąt lat ale nie teraz.
Niema też co swirowac z tymi cwiczeniami, chcesz to ćwicz a jak nie masz sił, ochoty to wrzuć na luz.Nie byly cwiczoneza chiny nie moglam sie zmobilizowac. Tylko praca i dom i juz brak sily na cwiczenia. Teraz w drugim trymestrze zamierzam zaczac chodzic na cwiczenia dla kobiet w ciazy. Caly czas pracuje chociaz te poczatki daja mi niezle w kosc. Zobaczymy jak to bedzie pozniej, mam nadzieje odzyskac wigor i sile. Teraz to codzienne calodniowe mulenie, ale ciesze się bo jak sie okazuje w dzisiejszych czasach trudno jest i zajsc w ciaze i ja donosic szczesliwie.
tak jak piszesz dużo par ma problemy więc taki brzuszek to coś pięknego,
Szarafoka
Fanka BB :)
Tak wyprzedzając czas, ktoś myślał nad przechowaniem komórek macierzystych z krwi pepowinojej
Jeszcze nie wglębilam sie w temat ale ja o tym wstępnie myslalam z uwagi na obciazenie rodzinne białaczka, moja babcia umarła na białaczkę, a mama przewlekle na nią choruje. Muszę doczytać i popytać lekarzy... ma ktoś moze wiecej informacji na ten temat?
reklama
Dziewczyny u mnie od wczoraj mdłości się nasilły ;( mam nadzieję że to przez stres związany z wizytą i jutro bedzie lepiej.
Ja też mam nasilone, ale u mnie to zdecydowanie stres.