nnat.
Fanka BB :)
Jeszcze nie byłam, dzisiaj koło mnie diagnostyka zamknięta, otwarte dopiero w poniedziałek i tak planuję pójść. Chyba że jutro mnie nosić przed pracą będzie to do luxmedu pojadęNo i super [emoji106]
Idziesz ma betę?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze nie byłam, dzisiaj koło mnie diagnostyka zamknięta, otwarte dopiero w poniedziałek i tak planuję pójść. Chyba że jutro mnie nosić przed pracą będzie to do luxmedu pojadęNo i super [emoji106]
Idziesz ma betę?
Ja mam takie samo zdanie, mi beta dziala na nerwy po ostatniej stracie... Jak slysze beta, jestem wkur@nnat. Ja bym bety nie robiła, bo to niepotrzebny stres. Jeśli tylko kreska na ciążowym zacznie ciemnieć, to wszystko jasne i bym umawiała się do gina na ok 6-7 tydzień. Betę bym zrobiła tylko jeśli pojawiłyby się np. plamienia bądź dziwny ból brzucha. Szkoda pieniędzy ;-)
Ja jak widziałam zarys kreski na ciążowym to z czystej ciekawości zrobiłam też owulacyjny i był tak mega pozytywny jak nigdyDzisiaj 30 dc.
U mnie dziś owulacyjny pozytyw, aż razi w oczy, a na ciążowym zarys drugiej kreseczki...![]()
Niby z jednej strony tak, ale myślałam jeszcze żeby przy okazji machnąć progesteron i żeby mieć podkładkę dla lekarza.@nnat. Ja bym bety nie robiła, bo to niepotrzebny stres. Jeśli tylko kreska na ciążowym zacznie ciemnieć, to wszystko jasne i bym umawiała się do gina na ok 6-7 tydzień. Betę bym zrobiła tylko jeśli pojawiłyby się np. plamienia bądź dziwny ból brzucha. Szkoda pieniędzy ;-)
To i u mnie dzisiaj taka sama sytuacja.Ja jak widziałam zarys kreski na ciążowym to z czystej ciekawości zrobiłam też owulacyjny i był tak mega pozytywny jak nigdyTrzymam kciuki!
Po cichutku dziękuję [emoji3590] mam nadzieję że jutro więcej będzie widać bo póki co... Sam cień. Ale nie jestem sama, mąż też twierdzi że coś tam jest [emoji23]@nnat. Super! W takim razie również po cichutku gratuluje [emoji3590] Pokaz zdjęcie [emoji3526]
to są ciążowe ?czy owulacyjne?Po cichutku dziękuję [emoji3590] mam nadzieję że jutro więcej będzie widać bo póki co... Sam cień. Ale nie jestem sama, mąż też twierdzi że coś tam jest [emoji23]
Wybaczcie, ale kleje byle jak w zeszycie, miał być eksperyment z testem owulacyjnymi, no i jest [emoji16]Zobacz załącznik 1010806
Różowe owulacyjne zielone ciążowe. Na nich na zdjęciach nic prawie nie widać, na żywo dzięki Bogu tak [emoji12]to są ciążowe ?czy owulacyjne?