reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Cześć
dziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
A to mój już 4,5 msc Igi
)
A to mój już 4,5 msc Igi
Ale przystojniacha!!! Jaki juz duzy facetCześćdziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
A to mój już 4,5 msc Igi)Zobacz załącznik 1038266
U nas nie zdarzylo sie drżenie nozki ale Filip mial takie wzdrygniecia głową. Gdzieś mialam filmik z tym ze nie bylo to po szczepieniu bo zdarzalo sie wczesniej ale juz naprawdę dawno nie mielismy. Moze to drzenie to efekt jeszcze nie dojrzałości ukladu nerwowego?
Ann89
Jakie spojrzenie [emoji2] jedna mama na wrześniowym wątku też miałam teraz szczepienie i jej synkowi też tak drżała nóżka po szczepieniuCześćdziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
Nataśka
Ale fajny chłopak z którego czerwca jest? Co do drezenia to nie pomogę, bo u nas tak nie było... U nas po urodzeniu tak ze 3 miesiące, było że rączki i nóżki jej się wzdrygały... Ale przeszło..Cześćdziewczyny czy u którejś po szczepieniu wystąpiło drżenie nóżki ? Igor do tej pory przechodził bezobjawowo szczepienia, a teraz gorączka, marudzi i wczoraj go odkładałam spać a nóżka mu zaczęła drżeć, miał już wtedy zbitą temperaturę czopkiem :/
paulina1994
Mam nadzieję, ale ogólnie to szczepienie przeszedł tragicznie modlę się żeby gorączka nie wróciła bo walczyłam od piątku aż do dziś w nocyAle przystojniacha!!! Jaki juz duzy facet![]()
U nas nie zdarzylo sie drżenie nozki ale Filip mial takie wzdrygniecia głową. Gdzieś mialam filmik z tym ze nie bylo to po szczepieniu bo zdarzalo sie wczesniej ale juz naprawdę dawno nie mielismy. Moze to drzenie to efekt jeszcze nie dojrzałości ukladu nerwowego?
paulina1994
14 czerwca [emoji4] ale to wcześniak z 32 tcAle fajny chłopak z którego czerwca jest? Co do drezenia to nie pomogę, bo u nas tak nie było... U nas po urodzeniu tak ze 3 miesiące, było że rączki i nóżki jej się wzdrygały... Ale przeszło..
paulina1994
Będzie wyrywał laseczki ;p chyba przestanę szczepić ://Jakie spojrzenie [emoji2] jedna mama na wrześniowym wątku też miałam teraz szczepienie i jej synkowi też tak drżała nóżka po szczepieniu
reklama
Sarinak
Ja planuję szczepić, ale żadne 5w1 tylko pojedynczo. Za to karmienie piersią jest zupełnie nie dla mnie i dziękuję człowiekowi który wymyślił mm. Pierś skończyłaby się dla mnie nawrotem depresji, a teraz mi to nie potrzebne, mam dla kogo żyć.