Sterylizator do czego?A laktatory jakie polecacie? I czy w ogole warto kupić? Bo zdania na ten temat są bardzo podzielone. Tak samo zastanawiam się nad sterylizatorem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sterylizator do czego?A laktatory jakie polecacie? I czy w ogole warto kupić? Bo zdania na ten temat są bardzo podzielone. Tak samo zastanawiam się nad sterylizatorem
Ja mialam najtanszy z canpola reczny, bardzo sie przydal w szpitalu, ale tak serio to w kazdej chwili juz teraz mozna to kupic w aptece jak bedzie potrzeba.A laktatory jakie polecacie? I czy w ogole warto kupić? Bo zdania na ten temat są bardzo podzielone. Tak samo zastanawiam się nad sterylizatorem
Ja akurat byłam że sterylizatora bardzo zadowolona. Miałam z Aventa taki do mikrofali. Tak samo podgrzewacz do butelek. Ale tego nie musisz kupować bo jak okaże się, że będzie cyc to te wszystkie gadżety pójdą w kąt. Smoczki to też będziesz musiała sprawdzić, który odpowiada dziecku. Tak samo jest z pieluchami. Dla mnie Dada to porażka. Lepsze Pampers a najlepsze Libero (kiedyś w Auchan były). Także myślę, że dopiero jak dziecko się urodzi to będziesz sprawdzać. A co do laktatora to te ręczne są o kant du... Ja żałuję, że za późno zainwestowałam w elektryczny. Miałam z Canpola i był ok.Dziewczyny dzięki za pomocJesteście super
to moje pierwsze dziecko dlatego bym wszystkie rzeczy kupowala, ale nie chce popadać w paranoje i brac coś, co mi sie tak naprawdę nie przyda. A z takich przydatnych rzeczy co jeszcze polecacie?
Ze skoczkami i butelkami to jest tak że każdemu dziecku inny spasuje, więc każda będzie coś innego zachwalać. Dobrze jest mieć 2 rodzaje na początku, dziecko samo zdecyduje. Niektóre w ogóle smoczków nie trawią, inne tylko jeden rodzaj a moje dzieci np każde tolerowałyA akcesoria dla dziecka? Jaką firme polecacie? Ja mam smoczki z canpola i nukka. Butelki tak samo