reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Mam prośbę:
Pojawiły się już głosy na temat spacerówek na wątku głównym. Czy mogłybyście napisać tutaj jakie macie spacerówki, jak się sprawują co się wam w nich podoba, a co jest do kitu ????

reklama
JA przymierzam sie kupić spacerówkę ale to dopiero na wiosnę. Teraz mały już jeździ w spacerówce ale w tej przerobionej z gondoli. A na wakacje chcialabym jakąś lekką małą i nie za drogą spaceróweczkę,ale nie typową parasolkę...taka w sam raz na wyjazdy wakacyjne. Jeżeli macie jakieś fajne typy to chętnie skorzystam :)

Ja się już zastanawiam nad spacerówką, a priorytetem dla mnie jest WAGA. Z głębokim to się trochę na tej wadze przejechałam... okazało się, że wnoszenie tego wózka na I piętro jest dla mnie niezłym wyczynem, waży 16 kg, nieźle się nakombinuję u nas na wąskiej klatce schodowej, żeby go wnieść :baffled: Tak więc waga no i oczywiście cena... Głęboki sprzedamy w marcu (już mam kupca:-)) i planujemy spacerówkę za ok.400 zł. Np. coś w tym stylu Wózek SPRINT BABY DREAMS WYSYŁKA kurierem (294062405) - Aukcje internetowe Allegro albo Wózek RIDER, BABY DREAMS,WYS-KURIEREM, W-WA (293772470) - Aukcje internetowe Allegro

Zastanawiam się jaka rączka jest wygodniejsza... Takie "rogi" czy taka normalna...Wiecie o co chodzi?:-D

My chcemy kupić Maclarena.
Kilka moich znajomych ma te wózki i bardzo je sobie chwalą.
Ale muszę pójść jeszcze do sklepu i dokładnie go obejrzeć, żeby nie było takiej sytuacji jak z obecną spacerówką Bebecar Icon:no: (pisałam już na głównym wątku, okazała się bardzo wąsaka, Staś+kurteczka
+szpiworek ledwo się mieszczą:baffled:)

Maclaren techno xt zakupiony :tak:
Po dokładnym obmacaniu w sklepie, jestem pełna wiary, że tym razem dobrze trafiliśmy - w odróżnieniu od Mutsy ;-)
Z sensownych modeli jest jeszcze xlr - większy i cięższy - jest czymś pomiędzy spacerówką wózka wielofunkcyjnego a parasolką.

My również myślimy nad zakupem nowej spacerówki na wiosnę. Obecna ( z zestawu trzyfunkcyjnego Bebe Confort) jest do bani. Gondolka była super, fotelik też rewelacja. Niestety spacerówka totalny niewypał. I cały ten zestaw za ponad 3tysie.
Teraz dopiero wiem na co zwracać baczną uwage przy kupnie porządnej spacerówki...

Parasolka przetestowana dzisiejszym wyjściem do galerii - jest rewelacyjna!!!
Bardzo lekka, zwrotna, świetnie się prowadzi - to zalety dla rodziców.
Dla Młodego - wygodna, łatwo i cicho rozkładana na płask (super do spania) i równie łatwo podnoszona (do oglądania świata). W zamontowanym śpiworku leżał sobie jak basza i spał z łapkami do góry :-)

reklama
Do góry