reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
A jak siedzisko - jest odpowiednio szerokie?
Dla nas jak najbardziej :tak: Śpiworek Mutsy idealnie się zmieścił, Młody miał wygodnie. Nie próbowałam go sadzać w kombinezonie (to wózek na wyjścia do sklepów i na cieplejszą pogodę), ale jutro przed spacerem przetesuję i napiszę jak się zmieścił :tak:
Jednak widziałam w takich wózkach spore, chodzące już dzieciaczki, więc na pewno szerokość jest wystarczająca :tak:

Postanowiliśmy, że kupujemy nową spacerówkę :-D
Co po wiecie na to??
HAUCK TRAXX WÓZEK+OCIEPLACZ-OSTATNIE SZTUKI OD SS (299969875) - Aukcje internetowe Allegro

A może macie jakieś inne pomysły??
Dodam, że koniecznie musi być wózek z opcją przodem do mamy :tak: i nadający się na jeżdżenie po polnej drodze ;-)
Pomóżcie proszę, bo mam już mętlik w głowie :baffled: w przyszłym tygodniu robię objazdówę po sklepach, a narazie atakuję sklepy internetowe ;-)

No Jolka, ja Ci nie pomogę, bo mój wózek jest jednocześnie bardzo fajną spacerówką. Do tego jakby co mam jeszcze Graco spacerówkę po Weronice, mało używaną. A na wakacje już na 100% kupimy już parasolkę.

jolka, wygląda na porządną terenówę, ale nie piszą ile waży - chyba że to dla Ciebie nieistotne:confused: Niby super lekka aluminiowa rama, ale pompowane koła i ta reszta wygląda na ciężkie... Wiesz, ja mam wózek Scout Owal, ma też taki wygląd terenowy - mi się takie podobały jak wybierałam wózio. No i nadal mi się generalnie ten wózek podoba, ale ciężar jest wielkim minusem, ogromnym po prostu. Nie nadaje się na I piętro do wnoszenia :tak: Gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym jakiś lżejszy...
Co do spacerówki to waga i szerokość siedziska będą dla mnie priorytetami;-)

isia u mnie to waga i wymiary po złożeniu to sprawa drugorzędna, a właściwie bez znaczenia, bo mieszkam w domku i wózek mam w garażu więc zero schodów, a samochód mamy kombi :tak:

reklama
Aaaa, no właśnie - właśnie wczoraj mówiłam mężowi, że tego typu wózki to są dla posiadaczy domów z garażem:-D:-D My też mamy kombi, na szczęście bo ten złożony wózek zajmuje nam pół bagażnika, w innym by się nie zmieścił po prostu - a tego wcale nie przewidziałam jak kupowalismy:no:
No to na pewno wózio będzie super! :tak::tak:

Do góry