reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Moja siostra tez zamieniała łupinę Ok 12-13 miesiąca życia a Szymon na bilansie roczniaka miał 10 kg i się jeszcze spokojnie mieścił ;) a mieli cybexa...
@Jivka my dzisiaj mamy równy miesiąc, a mała wczoraj ważyła 4850[emoji28] położna mówi ze za tydzień na ostatniej wizycie ba pewno dobije do 5 wiec my pewnie fotelik będziemy zmieniać na 3 miesiące jak tak dalej pójdzie [emoji23][emoji23][emoji23] nie no żartuje, mam nadzieje ze później jakoś ta waga nie leci aż tak w górę??[emoji848][emoji28]
Kurcze to masz juz co nosić [emoji16][emoji16] az ciekawa jestem ile moj Leoś jutro bedzie wazyl, akurat przychodzi polozna i kończyny miesiac [emoji4] kiedy to zlecialo ja pytam!? [emoji2368][emoji2368][emoji2368][emoji2368]

Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?

@roki_1991 jak skrupulatnie liczysz co do minuty, słodko :D zaraz stuknie roczek :) po macierzyńskim planujesz od razu do pracy wrócić?

@Lu_cy to niewiele się pomyliłam :) Maksiu na każdym zdjęciu uśmiechnięty, widać, że radosne dziecko :D

Jak to się stało, że dopiero były dwie kreski , pierwsze wizyty i teraz już takie duże dzieciaczki :D
Mam nadzieję, że niedługo wyjdziemy ba prosta i wrócimy do starań.
Nieustannie trzymam za Ciebie kciuki :)

@nnat. Chyba do małego już się nie przekonam :D nie jest najgorzej średnie spalanie to 7,5 l :D

@Lu_cy oby tak było jak mówisz ❤️
A to jakie autko? Bo chyba mnie coś ominęło ;)

@nnat. Chyba do małego już się nie przekonam :D nie jest najgorzej średnie spalanie to 7,5 l :D

@Lu_cy oby tak było jak mówisz [emoji3590]
A to nie jest źle.... [emoji16]

Kochana, trzymam kciuki za Wasz powrót do starań, mam nadzieję że się uda wyjść na prostą raz dwa, jakby co.... Coraz bliżej mi do oddania brzuszka.... Szykuj się [emoji13]
Mam do Was pytanie. Zmagam się z silnymi bólami głowy, które trwają nieprzerwanie od dwóch tygodni. Rano wstaje z bólem i wieczorem kładę się spać z bólem. Zaczęły się tydzień po poronieniu, więc próbuje to połączyć. Czy któraś z Was tak może miała? Może to być spowodowane np. utrata dużej ilości krwi co mogło wywołać anemię lub burze hormonów?
Może być, że to układ hormonalny próbuj dojść do siebie i organizm radzi sobie w taki sposób...

Tez miałam bóle głowy, takie tępe, jakby kacowe [emoji53]
Natomiast to było kilka pojedynczych dni, nie ciągiem

reklama
Do góry