L
Lebkuchen_mum
Gość
Musi byc dobrze!!!Masz tak samo jak ja.Ostatnio chorowałam z 1,5 roku temu i teraz jak na złosc mnie dorwało.To super ,że Cię mama pociesza.miejmy nadzieję ,że damy radę i będzie dobrze.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi byc dobrze!!!Masz tak samo jak ja.Ostatnio chorowałam z 1,5 roku temu i teraz jak na złosc mnie dorwało.To super ,że Cię mama pociesza.miejmy nadzieję ,że damy radę i będzie dobrze.
Wtorek 70.3
Strasznie mi przykroPowinnam coś zrobić ? Jechać do lelarza czy coś?
Skąd ja to znam.Aby poczuje ,że mi coś poleci i odrazu lecę do WC sprawdzić czy to nie krew.ParanojaaaaaaaCzekamy na wieści [emoji173]Spokojnie paracetamol jest bezpieczny
A mnie dziś cały dzień pobolewa brzuch i plecy jak na @ biegam co chwilkę do wc ze strachu że coś może się dziać [emoji85]
Haha to jest nas 3[emoji3]Skąd ja to znam.Aby poczuje ,że mi coś poleci i odrazu lecę do WC sprawdzić czy to nie krew.Paranojaaaaaaa
Ja już biorę luteinę odrazu jak zobaczyłam test pozytywny (tak mi mój gin kazał) ,a dupka od tygodnia z zalecenia lekarza na izbie przyjęć.Takze faszeruje się tymi hormonami od ponad dwóch tygodni.Mam nadzieję ,że nie na darmo...Strasznie mi przykroMasz jakieś plamienia, krwawienie? To jeszcze wczesna ciaza, organizm pewnie sam się oczyści. Wiem co czujesz, też to przechodziłam i teraz siedzę jak na tykającej bombie.
Spanikowałam bo zobaczyłam dziś na bieliznie 2 małe brązowe kropeczki i chyba załatwię sobie jakoś dupka lub luteine bo wizyta dopiero w poniedziałek [emoji17]
@ForgetMeeNot ładnie rośnie![]()
Myślę ,że jest nas więcejHaha to jest nas 3[emoji3]
Czekamy razem z Tobą...Jestem z Tobą serduchemJestem na izbie czekam na lekarza