reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2020

A mnie wszystkie ciążowe dolegliwości minęły.... Nie jestem tym zachwycona... Bo wiem o to oznacza, bo już to przerabiałam. Ehh popłakałam dziś sporo, nic mi to nie dało... Chciałabym już wiedzieć na czym stoję.
Ja tydzień nie miałam i wróciły... Będzie dobrze.. trzymamy kciuki..😘😘

reklama
Jutro zadzwonię do ginekologa czy mam przyjechać w poniedziałek na wizytę do szpitala.. bo coś czuję, że chyba nie.

Czesc dziewczyny! dolaczam do waszego grona :) w ktorym tygodniu wybieracie sie na usg w celu sprawdzenia tetna plodu?
Ja jak byłam w 6 tygodniu to jeszcze nie było tętna, a tydzień później już tak ;) Myślę ,że lepiej poczekać tydzień ,bo ja jak nie usłyszałam to potem cały tydzień się martwiłam czy wszystko ok.

Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona 😴😴😴😴 też tak macie?

A mnie wszystkie ciążowe dolegliwości minęły.... Nie jestem tym zachwycona... Bo wiem o to oznacza, bo już to przerabiałam. Ehh popłakałam dziś sporo, nic mi to nie dało... Chciałabym już wiedzieć na czym stoję.

Kochana głowa do gory ja tez mam dni ze nie czuje nic a pozniej wraca ze zdwojona siła. Głowa do góry jutro wszystko się wyjaśni

Czesc dziewczyny! dolaczam do waszego grona :) w ktorym tygodniu wybieracie sie na usg w celu sprawdzenia tetna plodu?
Witaj :)
Ja pójdę chyba 6+4, liczę że będzie serduszko. Chciałam poczekać dłużej, ale strasznie niecierpliwa jestem...
Ewa. Ja wierzę, że będzie dobrze. Daj znać jutro po wizycie :)

A moze to poprostu ten czas ,że minęły te dolegliwości i teraz będzie już tylko lepiej 💕💕💕 Moje dolegliwości są masakryczne.Nie mam totalnie siły ,jestem ospała i wszystko mnie boli.Tez się zastanawiam czy to normalne żeby aż tak kiepsko się czuć.

Bedzie ok, kazda ciaza jest inna[emoji123]
Daj znac po wizycie :)

reklama
Dziewczyny czuje się fatalnie.Nie mam na nic siły.Mdli mnie,głowa mnie boli ,śpiąca jestem non stop.Mam nadzieję ,że to nic złego, a poprostu dolegliwości ciążowe. Normalnie jestem wykończona [emoji42][emoji42][emoji42][emoji42] też tak macie?
Mnie mdli od mniej wiecej od 9 rano do 17-18[emoji40]
Zawroty glowy, uderzenia goraca. Czuje sie fataaalnie

Do góry