Sunflower01
Fanka BB :)
Ślicznosci MałeJa tam u siebie widzę [emoji16][emoji4] u Ciebie też zarys jest [emoji6]Zobacz załącznik 1100676
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznosci MałeJa tam u siebie widzę [emoji16][emoji4] u Ciebie też zarys jest [emoji6]Zobacz załącznik 1100676
SłodziakU mnie to już taki gumiś ;p
Zobacz załącznik 1100682
SuperJuz mam.... teraz czekac 2tyg do nastepnej wizyty. L4 dostałam od reki...
Hmm mnie kluje czy to chodzę czy nie chodzęPiękne te wasze maluszki, u mnie póki co była wielka plama, kolejne zdjęcie zobaczę za 2 tygodnie.
@agabaj92 miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze
A ja dziś poszłam na spacer, pierwszy raz od chyba 3 tygodni. Oczywiście mieszkamy na wsi, także żeby nie było, chodziłam po lesie. Wręcz się ukrywalammąż mnie zaciągnął pod jakąś górę gdzie musiałam na nią wejść, trochę wysiłku mnie to kosztowało i po powrocie do domu kilka razy zaklulo mnie w podbrzuszu, i taki lekki ból. To normalne?
O super- czekałam na Twoja wiadomość bo my podobny termin mamy. Ja jutro mam wizytę
Witajcie
Postanowilam się nieśmialo ujawnić
Mam 37 lat i to moja 3 ciążą (2 niestety zakończyła się poronieniem samoistnym). Według badania 30.03.20 termin mam na 14.11.2020
Serduszko biło i kruszynka się pojawiła w 7 tyg i 1 dz. Mimo wszystko bardzo się boję, gdyż mam dość silne bóle brzucha, czasami napinanie oraz bóle pleców. Kłócia i ciągnięcia też są częste... Dostałam Luteine dowcipną i ostatnio upławy są masakryczne (zółte)... Biegam do lazienki by sprawdzić czy to przypadkiem nie @... Okropnie się boję ehhhh
Jak Wy się czujecie? Też tak macie?
Witajcie
Postanowilam się nieśmialo ujawnić![]()
Mam 37 lat i to moja 3 ciążą (2 niestety zakończyła się poronieniem samoistnym). Według badania 30.03.20 termin mam na 14.11.2020
Serduszko biło i kruszynka się pojawiła w 7 tyg i 1 dz. Mimo wszystko bardzo się boję, gdyż mam dość silne bóle brzucha, czasami napinanie oraz bóle pleców. Kłócia i ciągnięcia też są częste... Dostałam Luteine dowcipną i ostatnio upławy są masakryczne (zółte)... Biegam do lazienki by sprawdzić czy to przypadkiem nie @... Okropnie się boję ehhhh
Jak Wy się czujecie? Też tak macie?