mohaaa
Fanka BB :)
Ja miałam 264, 307 i teraz 37. Odstępy 4-DnioweTak, ja w poprzedniej miałam 54 a po dwóch dniach praktycznie taka sama i zaczynało się krwawienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam 264, 307 i teraz 37. Odstępy 4-DnioweTak, ja w poprzedniej miałam 54 a po dwóch dniach praktycznie taka sama i zaczynało się krwawienie
Strasznie mi przykro, ciągle wierzyłam, że może to była jakaś pomyłka w laboratoriumBeta 37. Gin powiedział, ze nie mam dziś przychodzić. Dopiero jak skoncze krwawić to do kontroli. Dziewczyny czy to mogła być biochemiczna? Co myślicie?
@mohaaa nie wiem czy takie duże wartości dotyczą ciąży biochemicznej. Trzymaj się Kochana. Najważniejsze, że samo się zaczęło.Beta 37. Gin powiedział, ze nie mam dziś przychodzić. Dopiero jak skoncze krwawić to do kontroli. Dziewczyny czy to mogła być biochemiczna? Co myślicie?
Strasznie mi przykro...nie wiem co powiedzieć. Trzymaj sie mocno. !Beta 37. Gin powiedział, ze nie mam dziś przychodzić. Dopiero jak skoncze krwawić to do kontroli. Dziewczyny czy to mogła być biochemiczna? Co myślicie?
Ja miałam 264, 307 i teraz 37. Odstępy 4-Dniowe
Pewnie ze tak, rozgosc się ! Tu zawsze ktoś służy pomocą [emoji8]Cześć wszystkim...
Czy mogę do Was dołączyć ?![]()