Jeżeli po takich produktach to niech sprobuje odstawić mąkę pszenną faktycznie. Często też są takie objawy po produktach mlecznych (także sery, jogurty, mleka w proszku w skladzie). Mnie diagnozowali latami, kilka razy byłam w szpitalach i wielokrotnie już miałam gastro i kolonoskopie. Za każdym razem inna diagnoza - raz limfocytarne zapalenie jelit, raz wrzodziejace, raz choroba crohna + zawsze zapalenie żołądka. Po jednej diagnozie dostałam takie sterydy po których się żyć nie dało np miałam okres 63 dni pod rząd - także połóg mam już za sobą mimo że nigdy jeszcze nie rodzilam [emoji28][emoji28] ale wniosek mam jeden - lekarze i tak mają w tyłku czy Ty będziesz zdrowa czy nie, czy bedziesz żyć czy nie, jak to życie będzie wyglądać. jesteś tylko jednym z wielu przypadków i jeżeli sama o siebie nie powalczysz to nikt Ci nie pomoże. 3 lata temu jakoś odstawiłam wszystkie leki, miałam już zaobserwowane jaka dieta i styl życia na mnie dobrze działa i od tego czasu mam względny spokój. Wiadomo, czasem jest gorzej, ale często z mojej winy albo stresu, ale nie jest już tak jak było kiedyś