Jeszcze troszkę i będzie połowa ciąży, później wakacje zlecą raz dwa, wrzesień to u nas będzie ogarnianie szkoły (mam nadzieję że już pójdą) i chyba tylko październik będzie się ciągnął niemiłosiernie [emoji849] W listopadzie jak się zaczniemy po kolei rozpakowywać to już będzie z górki[emoji846] 
Ja sobie to tak tłumaczę[emoji3059] myślę, że najgorsze już za nami. Teraz będzie tylko lepiej [emoji3526]

Ja sobie to tak tłumaczę[emoji3059] myślę, że najgorsze już za nami. Teraz będzie tylko lepiej [emoji3526]
 . Pierwszego dnia było mi ciężko, ale już jest dobrze
. Pierwszego dnia było mi ciężko, ale już jest dobrze  . Najważniejsze że z synkiem wszystko w porządku, jedyne ale to łożysko niskoschodzące.
. Najważniejsze że z synkiem wszystko w porządku, jedyne ale to łożysko niskoschodzące. 

najważniejsze ze zdrowe
 najważniejsze ze zdrowe  Ja nadal czekam na wizytę u ginekologa i na początku lipca połówkowe
 Ja nadal czekam na wizytę u ginekologa i na początku lipca połówkowe  mam nadzieje,ze wtedy ja tez poznam dokładna płeć bo chce już coś powoli kupować
 mam nadzieje,ze wtedy ja tez poznam dokładna płeć bo chce już coś powoli kupować  ja mam za soba 3 nieudane proby invitro bo ponoc mialam niedrozne jajowody .... A w ciaze zaszlam naturalnie
 ja mam za soba 3 nieudane proby invitro bo ponoc mialam niedrozne jajowody .... A w ciaze zaszlam naturalnie  myślę jednak, że pozytywne nastawienie jest bardzo ważne szczególnie, że Bobas odczuwa Nasz strach, nerwy. Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka
 myślę jednak, że pozytywne nastawienie jest bardzo ważne szczególnie, że Bobas odczuwa Nasz strach, nerwy. Dużo zdrowia dla Ciebie i Maluszka