reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny. Jak dlugo otrzymywal wam sie hormon ciazowy? Ja jestem ponad 2 tygodnie od poronienia... i dzisiaj zrobila test ciazowy.. wciaz jest pozytywny.
Moja ciąża przestała się rozwijać 7/8tc, zabieg miałam po jakimś tygodniu powiedzmy. Jak zrobiłam betę po 6tyg, miałam 5,coś czyli hormon ciągle byl

reklama
Czy któraś z Was ćwiczyła w ciąży?
Ja wkoncu dostałam zielone światło od lekarza i się zastanawiam jaki sport i ćwiczenia wprowadzić. Oczywiście mam zacząć mało intensywnie i obserwować.

Ogólnie wszystko na razie ok, seruszko bije dobrze, pomiary główki, brzuszka itp.też ok. Różnice kilku dni. Dalej nie dowiedziałam się jaka płeć. Mały coś bardzo skryty 😁 a lekarz długo walczył żeby coś zobaczyć, ale cały czas się zasłaniał. Może na połówkowych coś się dowiem.
Szyjka długa i mam odstawiać luteinę.

reklama
@Humhum Mówią, że jak się ukrywa to dziewczynka ;-) U mnie się sprawdziło. Syn za to wciąż się chwalił klejnotami ;P
A co do ćwiczeń - gdybym tylko mogła, to na pewno bym się zdecydowała. Niestety natura zdecydowała za mnie i niestety nie mogłam. Spokojne ćwiczenia na pewno nie zaszkodzą, a na pewno poprawią nastrój.

Do góry