reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No po jednym wstrząsie dzisiaj powiedzieli, że na wiele leków może tak reagowac. Przy każdym kiedy będzie konieczności musi być na miejscu z godzinę. ja dzisiaj na luzie, bo nie wiedziałam, że może wystąpić po kolejnym razie ta sama szczepionka i szok.
Wierze na slowo.. jestem w szoku i powiem mamie. Zwłaszcza ze po akcji wstrzas zmieniliśmy weta.. i powiedział od razu ze mamy pies ma zaczerwieniona skore.. unikac drobiu bo pies jest alergikiem.

reklama
Wierze na slowo.. jestem w szoku i powiem mamie. Zwłaszcza ze po akcji wstrzas zmieniliśmy weta.. i powiedział od razu ze mamy pies ma zaczerwieniona skore.. unikac drobiu bo pies jest alergikiem.
Jeszcze co z tej sytuacji wyniosłam to większy strach przed szczepieniem dziecka.
A u niej w książce taka info, widzisz 3 razy była ta sama . Już nie mowiac, że cała reszta nosówki itp też nobivac.:/:/
IMG_20200622_204717.jpg
IMG_20200622_204705.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry